Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Začátečník - dotazy

Otázka

Odesláno

Ahojte,

uvažuji o koupi Wii. Měl jsem už XBOX360 i PSP. Ale na XBOX nebyl čas a z PSP mě bolely oči. Ale přece jen bych si chtěl sem tam zahrát a odreagovat se. Uvažoval jsem, že si koupim PS3 s Move, abych si mohl sem tam zahrát i s přítelkyní... XBOX jsem prodal, protože tam nejsou hry pro dva hráče kromě nějakých rubaček atd.

Vím, že Wii už bude mít nástupce. Ale na příležitostní hraní mě připadá dostačující. Měl bych pár otázek :

1. Je možné k Wii připojit nějaký HDD, abych si mohl originální hru nainstalovat a netrápit při každém hraní mechaniku? Nevadí mi kupování originálních her a chci hrát online. Takže bych nechtěl žádny flash.

2. Pokud není možné připojit HDD, jak je to s životností mechaniky? Předpokládím že to neustále při hraní načítá data, takže se opotřebovává.

3. Hodně mě baví fotbal. Na XBOXU se hrálo parádně. Nemáte někdo zkušenosti s hratelností verze XBOX/PS3 a Wii. Na Wii jsem to toiž nikdy neviděl a YOUTUBE mě moc neřekl.

4. Mám starší CRT TV PANASONIC s 82cm úhlopříčkou. Bude to dostačující? Je lepší to připojit přes SCART nebo přes cinche?

5. Zaujal mě i GRAND SLAM TENNIS. Jak je to z obtížností? Mám zkušensti z jiných her, že po pár zápesech už není problém na nejtěžší obtížnost vyhrát 6-0, 6-0. Což by mě nebavilo (o:

Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj

1. bez flashe to nejde s flashem to jde (primo z originalu nakopirovat na HDD)

2. Vetsinou prezije 2 roky...je to sterbinova mechanika a na vstupu je takova membrana takze celkem odolava prachu...

3. fotbal to je uplne jiny zazitek... zapomen na to co jsi kdy hral... tady jsi casto v roli "coache" takze ukazujes kam kdo ma bezet atp. (nejsem moc na FIFU atp. takze mozna to ma i jine mody kde se to vice blizi PS a XBOXu)

4. Bude to stacit... wii neumi ani 720p ani 1080p ... takze starsi TV je vlastne vyhodou... SCART a Chinche jsou uplne to same :) jen s jinou koncovkou (a scart umi reagovat na zapnute zarizeni)

5. Zacni pak tenisem co je u wiicka ve wii sport :) tam je to lehke a po case na to prijdes... Grandslam je uplne jina liga...a i kdyz prijdes na to jak vyhravat neprestane te to bavit protoze budes spoceny az na riti :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu