PavelB Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Prosím o radu, aby nebylo rozčarování pod vánočním stromečkem. Novou PS3 slim jsem včera zkoušel poprvé připojit ke starší projekční LCD TV SONY(HD ready). Správně mi to zvolilo až 1080i, ale problém je v zobrazovaní frekvenci, TV umí správně jen 50Hz.(tak mám připojené např. multim. centrum) Bohužel konzole stále sveřepě pouští 60Hz, což má za následek zdvojený obraz menu, internetu... V menu nastavení jsem našel u přehrávání videí a her volbu 50Hz, DVD a BD mi jede tím pádem OK na 50Hz, hru jsem ještě nezkoušel. Přehlédl jsem někde nějaké nastavení nebo co s tím? Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Osobně bych zrušil volbu 1080i a nechal nastaveno 720p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelB Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 No, to jsem zkusil též, ale i tam je problém se 60Hz stejný, potřebuji 720p 50Hz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.