PavelB Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 Prosím o radu, aby nebylo rozčarování pod vánočním stromečkem. Novou PS3 slim jsem včera zkoušel poprvé připojit ke starší projekční LCD TV SONY(HD ready). Správně mi to zvolilo až 1080i, ale problém je v zobrazovaní frekvenci, TV umí správně jen 50Hz.(tak mám připojené např. multim. centrum) Bohužel konzole stále sveřepě pouští 60Hz, což má za následek zdvojený obraz menu, internetu... V menu nastavení jsem našel u přehrávání videí a her volbu 50Hz, DVD a BD mi jede tím pádem OK na 50Hz, hru jsem ještě nezkoušel. Přehlédl jsem někde nějaké nastavení nebo co s tím? Díky předem Citovat
huhla Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 Osobně bych zrušil volbu 1080i a nechal nastaveno 720p. Citovat
PavelB Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 No, to jsem zkusil též, ale i tam je problém se 60Hz stejný, potřebuji 720p 50Hz. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.