.... Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Čus, chci si koupit iPhone 3GS 32GB a prodejce mi píše, že v resellearu mi ho reklamují i bez záručního listu. Je to pravda? Někde jsem slyšel, že to je jen pro nejnovější modely. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Vzdy musis mit platny zarucni list. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .... Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Aha a existuje něco jako jsou ty reselleary? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
....
Čus,
chci si koupit iPhone 3GS 32GB a prodejce mi píše, že v resellearu mi ho reklamují i bez záručního listu. Je to pravda? Někde jsem slyšel, že to je jen pro nejnovější modely.
Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.