martymor Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně koupě PS3 na Vánoce. Má to cenu? Není lepší počkat si na PS4? A kdy ta asi vyjde? Děkuji všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Tak já být tebou ,nečekám ještě na PS4 , je moc brzy,,, Informace nejsou ,které by měli potvrdit příchod nové konzole. Pro Zábavu ,bych si pořídil ps3 a potom následně PS4 . Ps4 by měla vyjít tak do dvou let ,což si myslím,že je dost dlouhá doba na čekání nové konzole ,nemyslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 A také, když nová konzole vyjde, nemá moc her, je často drahá a první série nebývají kvalitní. Lepší je chvíli počkat. Tzn. s PS3 si klidně můžeš užít ještě 3-4 roky zábavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Přesně tak, než vůbec konzoli oznámí pak než jí vůbec zařadí do prodej v EU a ČR a než jí pořádně doladí, vychytaj to je další doba... A sečteno, podtrženo plnohodnotná PS3/X720 tu bude tak až za čtyři ( Kdoví jestli) roky... Takže nevidim důvod si PS3/X360 nekoupit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Nanaki : Přesně tak,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Určite kup PS3 :-) Novou Slimku v ElectroWorldu za 5500kč 160gb :-) A máš postarana. Sám si koupim ješte jednu PS3 :-),, PS4 bude draha a určite prvni serie bude mit nejaký vroubek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 TheSkunkCZ JJ ,, máte pravdu ,,,,, Opravdu nevidím důvod si jí nekoupit ,,, Navíc má vyjít nové GTA ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 witaHawr: Nic proti ale si jich kup třeba 867 teď si mu ale moc neporadil... A klidně bych nesouhlasil...Xko je lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Pokud to Japonci zlatí nezkazí ,jako s PS3 ,tak by to mohlo natrhnout Prdel Microsoftu ,,,, Jinak jsem moc zvědav na dyzajn ,, hahha ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 witaHawr: Nic proti ale si jich kup třeba 867 teď si mu ale moc neporadil... A klidně bych nesouhlasil...Xko je lepší ;) Tady jsi v PS3 sekci! :-) Tak jsi di vedle :) A neprovokuj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Nikdy! xD Ale to je teď jedno... :D Prostě se ti vyplatí XBOX ( ano, né PS3) koupit... :D Konec, alloha ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 12.12.2011, 21:44 #8 TheSkunkCZ Pokud si to myslíš, ,,tak tě nechám ve snu ,,,, Ale v něčem je lepší ,to je pravda a to v tom ,že Podporuje Pirátství ,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 12.12.2011, 21:44#8 TheSkunkCZ Pokud si to myslíš, ,,tak tě nechám ve snu ,,,, Ale v něčem je lepší ,to je pravda a to v tom ,že Podporuje Pirátství ,,,,, Naprosto s tebou souhlasim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 erik: :D Tak jsme se zasmáli.... Teď ale konec :offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 witaHavr Děkuji PS3 hráči drží spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Hele měl jsem xBox a ted mam PS3 a na PS3 oproti te hlučne sračce nedam dopustit. xBox už nikdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Ano máte všichni pravdu, PS3 hráči drží spolu, ovšem, je to banda ♥♥♥♥♥ů... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martymor Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Tak díky za odpovědi, napište prosím argumenty pro X360/PS3. A na PS3 nejde pirátit? Já nějaký hry na internetu viděl. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Hale , na PS3 je JailBreak tak si o tom něco přečti... Jinak to že "Xbox podporuje piráctví " je ubohej slint dítěte... Snaží se ze všech sil tomu zabránit a docela se mu daří... :dots: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martymor Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Napište prosím argumenty pro PS3/X360. A na PS3 pirátit nejde? Já na internetu něco viděl. Děkuji za odpovědi. edit:Sakra, omlouvám se za doubleposting. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Skunkcz ,,, hahah Rozesmál jsem mě, to nikdo pořádně nedokáže hahhahahah . Vždyť kvůli hráčům jako jsi ty a ostatním Xboxářům zastaví jednou PC průmysl ,,, Čekám jen , kdy nějaká vývojářská firma Prohlásí do světa,že nebudou tvořit hry pro PC a Xbox 360 ,kde je největší pirátství ,,,, Víš jaký je pocit ,si koupit Hru v Obchodě ? haha hmm, asi ne ,,,, Zase nevím ,jaký to je pocit si Hru stáhnout a vypálit ji ,,,,, ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 martymor Jde to taky i PS3 ,jenže není to tak rozvinutý jako na X360 ... A navíc japonci ,to řeší skvěle ,,, xbox dostane Ban ,takže online hraní je ztraceno .. samozřejmě to platí i pro PS3 ,ale než bude PS3 na takové Úrovni jako je ted x360 .Tak počítám ,že vyjde nová PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSkunkCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Já sem hru v životě nestáhl ty káre... Víš ♥♥♥♥♥ tvrdý jako cement a ani psát neumíš , neni . ty pamrde.... A to vim jakej to je pocit... :P Za mně Xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mappleton Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 erikm10: A na co by teda vyvíjeli? Jenom na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 PS3 je o originalitě, originalní tvar, orignialní hry ktere kupuješ s pocitem potěšení a važiš si jich,vyměnuješ s lidmi ktere poznaváš a pak s nimi nekolik let hraješ multyplayer atd... a spousta čechu co hraje z headsetem BF3 a BBC2 no proste pecka!Ano na PS3 je JB a CFW ale to skoro nikdo nepouživa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Skunk ,, hah Těžko se mi chce věřit,že ty a Kráme ,se hodíte k sobě hahahahah ,Podle mě , si koupí Xbox jedině ten ,který nemá peníze na Hry .... Koupí dvd 8.7gb HAH A už jen hledá torrenty,,,,,, ( mě je jedno ,jestli umím psát nebo ne,protože česky jsem se naučil před 2lety ,,, Jsem totiž angličan . Otec je sice Čech ,ale nikdy mě nenutil učit se česky,,,) ,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martymor
Chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně koupě PS3 na Vánoce. Má to cenu? Není lepší počkat si na PS4? A kdy ta asi vyjde?
Děkuji všem za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
29
14
11
10
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 12
45
led 1
18
pro 13
13
pro 31
5
Top Posters For This Question
erikm10 29 posts
TheSkunkCZ 14 posts
Mappleton 11 posts
Nanaki 10 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 12 2011
45 posts
led 1 2012
18 posts
pro 13 2011
13 posts
pro 31 2011
5 posts
90 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.