Vipous Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Poradi mi nekdo jak na to..?? Kontrolky sviti, ale volant nereaguje :( Diky za kazdou radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Zkusim se zeptat jinak.. Kdyz dam volant do USB.. mely by fungovat aspon tlacitka v menu..?? Nebo se to proste nekde musi nastavit..?? Myslim, ze to bude u vsech volantu stejne, tak mi zkuste prosim nekdo poradit :) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amokktropic Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Zapnes konzoli zapojis volant do elektriky das USB do PS3, volant se zacne tocit, a vse zacne fungovat, to by melo byt vse. Musis byt v menu ve hre se to nesparuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Tak presne to se nedeje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 ted jsem si vsiml, ze kdyz zapojim jen trafo do volantu, tak se nic nerozsviti.. az kdyz zapojim volant do USB v PS3.. To je v poradku..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amokktropic Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 ted jsem si vsiml, ze kdyz zapojim jen trafo do volantu, tak se nic nerozsviti.. az kdyz zapojim volant do USB v PS3.. To je v poradku..?? Volant se rozsviti az kdyz je zapnuta konzole a detekuje pres USB zarezeni, jinak kdyz je PS3 vypnuta nic nesviti a volant je vypnuty. Zkousel ji ho na PC tam funguje taky bez problemu. Volant po zapejeni zacne se tocit do krajnych poloh, u toho blika LOGO GT a pak uz jen sviti. Stejne projevy funkcnosti jsou po zapojeni do PC. Je mozne, ze odeslo trafo pokud nesviti. Pokud se ti netoci tak bude nekdy chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Diky moc.. ted jsem prosel stranky logitechu a origo trafo ma output 24V a 0,75A to co jsem ja obdrzel od prodejce ma output 15V a 1A takze neni divu, ze to nefunguje.. zatim cekam na reakci prodejce (kupovano pres aukro) tak uvidim co odepise.. Diky moc za vsechny rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amokktropic Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Diky moc.. ted jsem prosel stranky logitechu a origo trafo ma output 24V a 0,75A to co jsem ja obdrzel od prodejce ma output 15V a 1A takze neni divu, ze to nefunguje.. zatim cekam na reakci prodejce (kupovano pres aukro) tak uvidim co odepise.. Diky moc za vsechny rady :) Na Originalu je Znak LOGITECHu a jak pises 24V.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 tady na tom co mi k tomu dal, neni zadny znak ani vyrobce :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 edit viz dalsi prispevek :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 A tohle Ti funguje i když má 1A místo 0,75A..?? :-O Jinak díky strašně moc.. už jsem prolezl snad všechny weby a psal kam mohl :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 ja sem vul spletl jsem si trafa :oops: nic by se nestalo ani s timhle ale k volantu mam tohle dole akorat uz nevim kde jsem ho kupoval :cry: http://wifi.aspa.cz/mikrotik-napajeci-adapter-24v-0-8a-pro-routerboard-alix-z102851/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Diky :D Uz jsem obednal ten druhej, tak to jdu zrusit a obednam tenhle :D Kazdopadne diky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 to se omlouvam me totiz odeslo trafo i u ext. hdd k PC tak se mi ty dve trafa popletli :-( jeste nezapomen ze budes mozna potrebovat redukci na konektor ja jsem pouzil kabel z origo trafa tak uz nevim jestli ten konektor z te nahrady pasuje do volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 bože neomlouvej se.. Jsem rád že mi někdo poradil :) S konektorem se poperu.. kdyžtak to rozkucham a použiju ten kabel z toho adapteru co mi k němu dal ten strejda prodejce :) Ještě jednou díky za odkaz ;) a radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vipous
Poradi mi nekdo jak na to..?? Kontrolky sviti, ale volant nereaguje :( Diky za kazdou radu..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.