Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Logitech Driving Force pro sparovani s ps3

Vipous

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ted jsem si vsiml, ze kdyz zapojim jen trafo do volantu, tak se nic nerozsviti.. az kdyz zapojim volant do USB v PS3.. To je v poradku..??

Volant se rozsviti az kdyz je zapnuta konzole a detekuje pres USB zarezeni, jinak kdyz je PS3 vypnuta nic nesviti a volant je vypnuty.

Zkousel ji ho na PC tam funguje taky bez problemu.

Volant po zapejeni zacne se tocit do krajnych poloh, u toho blika LOGO GT a pak uz jen sviti.

Stejne projevy funkcnosti jsou po zapojeni do PC.

Je mozne, ze odeslo trafo pokud nesviti.

Pokud se ti netoci tak bude nekdy chyba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Diky moc.. ted jsem prosel stranky logitechu a origo trafo ma output 24V a 0,75A to co jsem ja obdrzel od prodejce ma output 15V a 1A takze neni divu, ze to nefunguje.. zatim cekam na reakci prodejce (kupovano pres aukro) tak uvidim co odepise.. Diky moc za vsechny rady :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Diky moc.. ted jsem prosel stranky logitechu a origo trafo ma output 24V a 0,75A to co jsem ja obdrzel od prodejce ma output 15V a 1A takze neni divu, ze to nefunguje.. zatim cekam na reakci prodejce (kupovano pres aukro) tak uvidim co odepise.. Diky moc za vsechny rady :)

Na Originalu je Znak LOGITECHu a jak pises 24V....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu