Quicksilver Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Zdravim mam udelal jsem si nedavno 12V napajeni ze spoda desky a jede me na tom v pohode 12 cm vetrak. Chladim tim Gpu , napadlo me,ze bych jeste nahoru udelal diru a dal tam jeste jedno 12cm chlazeni ,ale nejsem si jistej ,jestli je technicky mozny,aby me to v pohode fungovalo ,kdyz by na jedne vetvy jeli dva ventilatory ??? Diky za rady, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Kolik větráků tam ještě chceš nacpat ? Vždyt jsi psal že jsi teplotu už docela pěkně snížil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Ona se ta teplota drzi okolo 50 stupnu procesor i grafika a chtel by jsem si stim trochu pohrat ... neco pridat a hluk ubrat. Takze by jsem pak upravil nand soubor kde jsou otacky vetraku a malinko to posunul,aby to tolik nehucelo a sledoval teploty.Myslim si,ze kdyby byl jeste jeden 12cm vetrak nekde na prostredku ze by to s teplotama vic zamavalo.Vim ze kdyz jsem mel otevreny horni kryt to byli teploty pekne dole.Takze je jasny,ze se to tam trochu dusi. Fakt by jsem to chtel trochu vyladit.Tak se ptam ,jestli me to utahne a nebo ne.e :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Dej tam vodní chlazení je to nejlepší řešení ale ne nejlevnější .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 To by bylo asi nejlepsi reseni ,ale nemam hluboko do kapsy. Takze bych to spis resil chladicem ,ktere tu mam na stole jeste dva. Kazdopadne uvidime co stim provedu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
Zdravim mam udelal jsem si nedavno 12V napajeni ze spoda desky a jede me na tom v pohode 12 cm vetrak.
Chladim tim Gpu , napadlo me,ze bych jeste nahoru udelal diru a dal tam jeste jedno 12cm chlazeni ,ale nejsem si jistej ,jestli
je technicky mozny,aby me to v pohode fungovalo ,kdyz by na jedne vetvy jeli dva ventilatory ??? Diky za rady,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.