Xmatrix Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Zdravím mám limitovanou edici Battlefield 3 na xbox 360. S tím že jsem si mohl díky této limitovane edici stahnout zdarma tento balíček. Bohužel si nevím rady jak to udelat na marketplace je ten balicek mozno stahnout jen jako placeny. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Zkus to pres store ve hre ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 nebo dej reedem code (nevim jak to je na Xku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wor3ch Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 normalne zapni hru, tam jdi do obchodu a stahni ten patch co ma priblizne 2.07gb, ted nevim presne, kazdopadne je zdarma. Kdyz se stahl a spustil jsem to tak mi to napsalo ze se mi aktivoval i back to karkand. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Přesně v tom patchi je i ten B2K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.