Chilli_Master Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak můžu změnit NAT type na PS3 u Modern Warfare 3. Potřebuju na OPEN nebo aspoň MODERATE. (mám Strict) Modem: ZyXEL Prestige 660HW-T3 v2 Internet od O2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 me se u tohohle zyxelu s mejma amater schopnostma a pomoci netu nepovedlo zbavit NAT3 tak jsem koupil jinej model P-660HN-T3A a bez nastavovani mam NAT2 :) akorat wifi ma lehce mensi dosah nez ta 660hw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chilli_Master Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Hele, v PS3 mi ukazuje, že mám NAT 2, ale ve hře (MW3) Nate type: Strict :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 V položce Advanced web managementu routeru povol UPnP. Pokud nezabere toto, dej ještě IP adresu PS3 v Network/NAT port forwarding do kolonky default server a po uložení restartuj modem odpojením napájení na 30sec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhonova Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Ahoj, jelikož jsem to nedávno řešil, tak ti pošlu dva odkazy: http://community.us.playstation.com/thread/3003371?start=0&tstart=0 nebo česky: http://www.gtarena.cz/forum/index.php?topic=10.0 doufám, že ti to pomůže. Já to nakonec vyřešil tak, že mám na PS3 veřejnou adresu a mám ji mimo router a mám NAT type 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chilli_Master Odesláno Prosinec 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Zkoušel jsem všechno, ale zatím bez výsledku :? Můžete mi někdo s tím pomoc třeba krok za krokem přes chat? Aspoň jak udělat veřejnou adresu nebo jak jste to vyřešili vy. Skype: chilli_master icq: 241-473-590 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chilli_Master Odesláno Únor 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Nakonec jsem si koupil nový modem a už mám Moderate :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chilli_Master
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak můžu změnit NAT type na PS3 u Modern Warfare 3. Potřebuju na OPEN nebo aspoň MODERATE. (mám Strict)
Modem: ZyXEL Prestige 660HW-T3 v2
Internet od O2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts