packing Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Zdravím, poraťte mi prosím. Vypálil jsem si hru (battlefield bad company 2) a po vložení disku a rozjetí mi to napíše [h=2]"Wrong Region: 'This disc's region code is incorrect for this console."[/h]Je nějaký způsob jak to rozjet? Díky za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lee77 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Zkus to stahnout znovu a at je u toho isa napsany region free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packing Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Ou. Díky, ale když to už mám na DVD-LD+ tak už s tím nic neudělám co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lee77 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 To tezko hra uz je zapsana :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packing Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 dobře, a myslíš že když mám flash LT 1.1 tak by se mi to rozjelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lee77 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 No tak to nevim, jedine pres ISO DVD by jsi to mohl zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packing Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 ok, tak dík moc za tvoje odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Tahle verze hry ti nepůjde, ani kdyby ses rozkrájel. Je určena pro jiný region. Stáhni si jinou verzi. Příště stahuj pouze hry s označením PAL, nebo RF (Region Free). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packing Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Dobře, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Pokud bys měl JTAG(RGH), tak existuje program na změnu regionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
packing
Zdravím, poraťte mi prosím. Vypálil jsem si hru (battlefield bad company 2) a po vložení disku a rozjetí mi to napíše
[h=2]"Wrong Region: 'This disc's region code is incorrect for this console."[/h]Je nějaký způsob jak to rozjet? Díky za každou odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.