Warrix3 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Chtěl bych hrát hru star wars battlefront 2 online (ntsc region) z externího hdd našel sem v googlu že potrebuju nějaký patche k tomu aby hra vubec fungovala,v usbutil je dnas patch ale nevim jestli to pak pude online protoze ta hra musi projit DNAS checkem aby mohla jit online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Možná pude, možná ne. Já už asi dvě nebo tři hry patchoval DNAS patcherem, ale stejně mi online hraní nešlo - vracelo to různý chyby (čísla), který když sem si pak vygooglil tak to bylo třeba že "nemůžete se připojit na final server s beta hrou" nebo "neplatný disk". A u spousty her už si online nezahraješ ani s originálkou, protože ty servery neběží už třeba od roku 2009 nebo tak. Jak je na tom Battlefront 2 netušim. Muj osobní názor je že za tu práci to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warrix3 Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 ja to hraju už 2 roky na pal regionu online je to moje oblibena hra,kdyz to nepude vubec asi zkusim koupit original ntsc verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Já používam WinDIP a jedu podle návodu podobnýho tomuhle: http://forums.qj.net/everything-else-gaming-central/167555-guide-patch-ps2-games-dnas-ids.html Ale moc úspěchů s tim nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warrix3 Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 fungovalo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.