packing Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Zdravím, chci se zeptat jestli má Dead Island novou ochranu, protože já mám flash LT 1.1 a nechci to zbitečně palit atd., abych pak zjisti že mě to nejede. Dekuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Zdravím, chci se zeptat jestli má Dead Island novou ochranu, protože já mám flash LT 1.1 a nechci to zbitečně palit atd., abych pak zjisti že mě to nejede. Dekuji za odpověď. DEAD ISLAND je hra s XGD3 a s LT 1.1 ji nespustíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 běží jen na lt+ 1.9 a vyšším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packing Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 A Dead Rising 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 to stejný jak DI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 DEAD ISLAND je hra s XGD3 a s LT 1.1 ji nespustíš . Není XGD3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
packing
Zdravím, chci se zeptat jestli má Dead Island novou ochranu, protože já mám flash LT 1.1 a nechci to zbitečně palit atd., abych pak zjisti že mě to nejede. Dekuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.