tuananhcz Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 Mam takovy dotaz chci si koupit ted novy psp ale nevim jaky je lepsi.Fat nebo slim??? Poradte mi prosim.Dekuji
0 defuckto69 Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 nevim jestli vubec fat jeste sezenes novej, ale podle me je ten fat lepsi....
0 petrla Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 ve zlíně na obchodnáku maj fat s fw 1.50 ......jinak doporučuji si zajit někde do obchodu a kuknout se na slima a "vyzkoušet" si ho Pak si ujasni jestli použiješ něco z toho co slim nabízí, a třeba jestli si to chceš třeba koupit od někoho..
0 tuananhcz Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 A jaky jsou ty vyhody u slima?
0 xzibit Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 myslim že u slima je neco na propajeni s tv ale určite si kup fat psp u slima to stejne neviužiješ a navic potrebujes na dg pandorinu baterku
0 Han Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 myslim že u slima je neco na propajeni s tv ale určite si kup fat psp u slima to stejne neviužiješ a navic potrebujes na dg pandorinu baterku a na fata pandoru nepotrebujes? zamysli se nad tim...:idea:
0 jonik Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 taky nevim estli jeste fata sezenes... me ho dovezl kamos pred tydnem z usa.. jinak rozdil je ve vaze, tloustce, fat ma 32 MB RAM a slim 64.. Slim ma TV out (muzes napojit na tv) ale nevim jak je to s kabelem (jeste tak pred 14 dnama o nem v sony centrech ani nevedeli) Mam PSP jenom chvilku tak nemuzu soudit, ale myslim ze je to skoro to stejny..
0 petrla Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 no u nejvyšších verzích fatu musíš bud pandoru nebo hru, pro downgrade....takže pokud neseženš fw pod myslím 2.60 tak to je stejně složitý. +1. Hlavní výhodu vidím v tom že je tam větší pamět ram (čili rychlejší) +2. pokud nemáš u sebe nabíječku(stratíš,pokazíš,..) tak mužeš dobíjet přes USB +3. výstup do tv...musíš koupit kabel za 500 a víc----a stejně to moc nevyužiješ. +4.je tenčí a lehčí -5.výhodou fata že je robusnější, je na něj nyní větší podpora co se týče aplikací HB
0 doommaster01 Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 fat se lip drzi a ma infraport skvela vec jako ovladac na TV
0 Han Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 fat se lip drzi a ma infraport skvela vec jako ovladac na TV me se slim drzi lepe:? a to mam obri ruce
0 zozy Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 ale kdyz si nastavim fat na 333mhz tak jede stejne rychle jako slim:)
0 petrla Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 ale kdyz si nastavim fat na 333mhz tak jede stejne rychle jako slim:) jede možná stejně rychle ale když má větší pamět ram (nevím přesně co je to za pamět) tak má o něco rychlejší načítání a taky je flexibilnější.
0 hipox Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 ale kdyz si nastavim fat na 333mhz tak jede stejne rychle jako slim:) No jo, ale taky napiš dobu za jakou se ti vybije :) , měl jsem dva faty a fat má akorát navíc infraport, doporučuju silma (ne černýho!)
0 Petersss Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2007 Tak kdybych si měl dnes kupovat psp tak bych asi neváhal a rovnou šel do slima.Ale asi by se mi špatně držel-pařím na fatku a mám ho v PGP.Ale to je o zvyku.Ty rychlosti bych neřešil-hlavně že paříš a vše funguje tak jak má.
0 tuananhcz Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 11, 2008 mno tak nakonec jsme sis poridil fata....dekuji vsem za rady
0 enginehead Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2008 Většinou tu neni všechno... Slim: - horší životnost baterie - chybí infra - nemá kovovou konstrukci aby bylo lehčí - ten povrch je z jedné vrstvy kdyžto u fat ze 3 + ramka díky které na něm jede skype + UMD mechanika by se neměla tolik opotřebovat + Lepší/nebo možná pro někoho horší čteka karet.. pro mě je to lepší + USB nabíjení + TV výstup
Otázka
tuananhcz
Mam takovy dotaz chci si koupit ted novy psp ale nevim jaky je lepsi.Fat nebo slim???
Poradte mi prosim.Dekuji
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts