sisiliska Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 ahoj ahoj. Jeslikoš jsem přez Jtag/RGH hodně lama, měl bych dotaz, jestli se dají stáhnout někde zadarmo Písničky do RB, protože na live již nemohu abych si je koupil a přemýšlím o RGH na moje slimko. Pokud ano tak mi pls linkněte stránku kde, mrknu co tam je atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 refresh................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 já stahuju z xbox360iso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 jo a tam jsou jako samostatné písně nebo jenom oficiálně vydaný DLC packy jako Rock band 2 DLC. No díky za stránku jdu to tam zchackovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.