Parmen. Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 mám noví ps3 a když chci stahovat dema z ps store tak mi to píše že mám již svůj profil aktyvovaný na 5 konzolích a nejde mi nic stahnout :( potřebuju poradit jak deaktyvuju profil z ps3 děkuji předem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action;jsessionid=F61B38272FA4266BE9B5F90C941B34CF.lvp-p2-npgrct01-2209 tady se přihlaš tvojí emailovou adresou, kterou používáš u tvého PSN účtu a odeber si nějakou tvoji aktivovanou konzoli a mělo by ti to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Parmen. Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 super dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Parmen. Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 tak jsem zjistil že to jde deaktyvovat pouze na ps3 nejde to přez pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 tak jsem zjistil že to jde deaktyvovat pouze na ps3 nejde to přez pc mělo by to jít i tady, ale můžeš mít aktivované pouze 2 konzole, pro nově stažitelný obsah, už to nejde na 5ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 mělo by to jít deaktivovat, někde tam by měla být možnost aby to deaktivovalo všechno co je s účtem spjaté. když se přihlásíš tak ACCOUNT a tam postraně Media and Devices -> GAME -> deactivate all. valis1: neplatí ty dva účty pouze pro obsah koupený po 18.11? myslim že se někde psalo že všechno koupený před 18.11 by mělo jít normálně na 5ti PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 jemu ale jde o nejaky dema co jeste nehral nebo ne? at zkusi stahnout nejake demo co uz jednou mel stazeny a uvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 jestli mas ucet sdilenej (jinak nevim kde bys nasbiral 5 aktivovanejch systemu :)) tak ale deaktivujes vsechny PS3 takze na to pozor :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 godicek Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Chci se zeptat jestli mi někdo nedokáže poradit koupil jsem si bf3 na ps3 a hral jsem normalne multiplayer az vcera me zacala vyskakovat chyba at si zkontroluju připojení k internetu a zkusim to znovu stalo se mi to kdyz sem se pripojil ke kamosovi do squadu a pak uz mi to vyhazuje tuto chybu ale kdyz dam server broswer tak mi servery nejaky jedou cim to je ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Parmen.
mám noví ps3 a když chci stahovat dema z ps store tak mi to píše že mám již svůj profil aktyvovaný na 5 konzolích a nejde mi nic stahnout :(
potřebuju poradit jak deaktyvuju profil z ps3 děkuji předem za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.