Parmen. Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 mám noví ps3 a když chci stahovat dema z ps store tak mi to píše že mám již svůj profil aktyvovaný na 5 konzolích a nejde mi nic stahnout :( potřebuju poradit jak deaktyvuju profil z ps3 děkuji předem za rady Citovat
0 valis1 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action;jsessionid=F61B38272FA4266BE9B5F90C941B34CF.lvp-p2-npgrct01-2209 tady se přihlaš tvojí emailovou adresou, kterou používáš u tvého PSN účtu a odeber si nějakou tvoji aktivovanou konzoli a mělo by ti to jít Citovat
0 Parmen. Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 tak jsem zjistil že to jde deaktyvovat pouze na ps3 nejde to přez pc Citovat
0 valis1 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 tak jsem zjistil že to jde deaktyvovat pouze na ps3 nejde to přez pc mělo by to jít i tady, ale můžeš mít aktivované pouze 2 konzole, pro nově stažitelný obsah, už to nejde na 5ti Citovat
0 Nemec30 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 mělo by to jít deaktivovat, někde tam by měla být možnost aby to deaktivovalo všechno co je s účtem spjaté. když se přihlásíš tak ACCOUNT a tam postraně Media and Devices -> GAME -> deactivate all. valis1: neplatí ty dva účty pouze pro obsah koupený po 18.11? myslim že se někde psalo že všechno koupený před 18.11 by mělo jít normálně na 5ti PS3. Citovat
0 valis1 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 jemu ale jde o nejaky dema co jeste nehral nebo ne? at zkusi stahnout nejake demo co uz jednou mel stazeny a uvidi Citovat
0 trotlos Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 jestli mas ucet sdilenej (jinak nevim kde bys nasbiral 5 aktivovanejch systemu :)) tak ale deaktivujes vsechny PS3 takze na to pozor :idea: Citovat
0 godicek Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2011 Chci se zeptat jestli mi někdo nedokáže poradit koupil jsem si bf3 na ps3 a hral jsem normalne multiplayer az vcera me zacala vyskakovat chyba at si zkontroluju připojení k internetu a zkusim to znovu stalo se mi to kdyz sem se pripojil ke kamosovi do squadu a pak uz mi to vyhazuje tuto chybu ale kdyz dam server broswer tak mi servery nejaky jedou cim to je ? diky Citovat
Otázka
Parmen.
mám noví ps3 a když chci stahovat dema z ps store tak mi to píše že mám již svůj profil aktyvovaný na 5 konzolích a nejde mi nic stahnout :(
potřebuju poradit jak deaktyvuju profil z ps3 děkuji předem za rady
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.