JohnnyX360 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Nenašel jsem téma pro tuhle podle mě ulítlím způsobem zajímavou hru, proto zakládám. "Gotham City Impostors se mohou tvářit jako FPS ze staré školy, ale pod vlajícím kabátem skrývají speciální schopnosti postav, odemykatelné bonusy, zbraně či další vychytávky, a to vše si hráči mohou přizpůsobit. Zárukou kvality by mělo být, že pocházejí od tvůrců F.E.A.R. ze studia Monolith." (zdroj Eurogamer.cz) Na Eurogameru se rozdávají klíče do bety, tak kdo si chcete hru vyzkoušet neváhejte, jsou jak pro PS3 i Xbox. http://www.eurogamer.cz/articles/articles-rozdavame-klice-do-gotham-city-imposters Beta končí 20.12.2011. Hra vychází 10.1.2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 už mám key :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Super :) já zrovna stahuji, docela se těším, jak to bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Hrajete někdo? Prijemne mě to překvapilo, hratelnost srovnatelná s cod, ale ty vychytavky navíc jsou tam prostě bomba. Koleckovy brusle, pera na boty, plachteni, brejle na označování protivníků.. docela mě to chytlo. Level mám zatím asi 28, ale s těma hodně vychytavkama co tam jsou to vidím na delší zabavu.. Kdo ma rád fps onlinovky alá cod a tematiku batmana určitě si s chutí zastrili :) , za mě jedině doporučuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Pokud to tady nekdo bude mit na PC tak si budem moct zahrat (ted si to budu porizovat vypada to na super hru) // je to na steamu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Pokud to tady nekdo bude mit na PC tak si budem moct zahrat (ted si to budu porizovat vypada to na super hru)// je to na steamu ;)Bydliště máš playstation network a hrát to budeš na kompu? Kdybyse přece jen někdo našel kdo to pari na ps3, tak si mě přidejte na psn.. můžete tady napsat, jak si vedete. Já zatím level 43, gang Hazmats rank 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Bydliště máš playstation network a hrát to budeš na kompu? Kdybyse přece jen někdo našel kdo to pari na ps3, tak si mě přidejte na psn.. můžete tady napsat, jak si vedete. Já zatím level 43, gang Hazmats rank 2 no osobne mam posledni fw 4.0 a sem linej to updatovat ;) a proste miluju steam :))) spis mi napiste jaky to je nevim co si o tom myslet vypada to dobre a zaroven strasne umele jako l4d2 takovy ty zbrane co nekopou a mam tucty naboju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Únor 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2012 Abych ti pravdu rek, ani si teď nevybavuju, jestli ty zbraně kopou.. po stránce hratelnosti mě to chytlo a nechce pustit a zrovna u tyhle hry je mi to celkem jedno jestli to kope, nebo ne. Nehraje si to na něco realnyho, to snad ani nejde. Na youtube mrkni na nějaký gameplaye a uvidíš. Každopádně tam nejde o realicnost, ale o zábavu, kterou zaručuje design map a různý vychytavky pro zrychlení pohybu po mapě, Koleckovy brusle, "rogalo", pera na boty, brejle na označování protivníků atpd. Jak už je dnes klasikou, jsou tam i perky a různý zlepšování postavy i co se obleceni týče. Jinak máš dobrej důvod "lenost updatovat" to snad neee, vždyť je to o jednom zmacknuti cudliku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fretka Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Custe. Shanim nejake lidi, co to hrajou na PC. Je to prdel jako prase, tak ji chci s nekym sdilet :-D. Kdyz tak steam ID - Lombi Doghunter (Ve hre pak Lombi Humr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.