Dawyx Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Ahojte, už nějakou dobu (asi týden) pozoruju, že ve FIFA 2010 mě nejde hrát online, protože EA servery jsou nedostupné. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Na store se přihlašuju v pohodě, takže net jde... Díky za každou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Možná máš problém s natem na routeru. Nebo se podívej sem: http://www.ea.com/1/service-updates Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 I přes to, že se se dostanu na store? Já jsem myslel, že to pracuje na stejném principu jako ve hrách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Každá hra má svoje porty pro přístup do internetu, pokud ti tento port obsadí jiná aplikace na PC může nastat tento problém, nicméně se podívej jestli tvá hra není v listu zrušených serverů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Třeba uz Fifa 10 nema online podporu preci jenom uz je 2012.... edit:koukam ze huhla uz to napsal sry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Díky za odpovědi, omluvám se, ale nevím, kde najít ten list zrušených serverů... :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawyx Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Aha, tak nic, už jsem to našel, 6. prosince vypli online servery :-( ale jinak díky za info :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts