Raiden_Cz Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 PS3 je 3 roky stará, vše funguje naprosto v pořádku až na ten YLOD... Ptejte se do SZ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 vzal bych ji SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiden_Cz Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Pořád k mání... harddisk normálně funguje, bluray mechanika taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Aký je to CECH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chválič Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Ok beru ho napiš mi na Email sivis128@seznam.cz domluvíme se na ceně a hned mi ho můžeš poslat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chválič Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 A to je i pro jiné máte Ylod já ho koupím sivis128@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.