krepi Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Chci se zeptat,zda je možné nějak aktivovat Kinect v Dashboard Menu,aby se zvolil profil podle naskenovaného obličeje,tak jako je tomu v NXE klasickém Menu,pokud to tedy vůbec jde,nikde jsem to nenašel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkimitkiy Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Pokud nekecam, tak podle toho, co jsem hledal FSDcko vubrec nepodporuje Kinect, takze te neprihlasi podle obliceje. Da se ale nastavit automaticke prihlasovani jednoho konkretniho uzivatele po spusteni XBOXu, ale to se dela pres NXE. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Ano to jsem zjistil a přiřadil jeden profil,já si ho vždy bez problémů změním,ve hře už detekce normálně funguje,to je na podpoře hry,aby to umělo,takže mi to v FSD nevadí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.