PrOFi Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Potřebují od vás jednu pomoct vybírám bráchovi telefon za 5 000 ten nejlepší výkon a nejlepší telefon za/do 5 000 kč.Prosím tě hodte mi tu ten nejlepší telefon ,nejvýkonější telefon za 5 000 s odkazem.mOC DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Xperia Mini ST15i ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Hm,podle mě to bude Sony Ericsson Live with Walkman z důvodu že na mobilmania nejlepší mobilní stránka má za tych 5 000 nejlepší technickou výbavnost na 84.místě a ten Xperia mini je na 99místě. Sony Ericsson Live with Walkman lepší mobil za tu cenu na mobil mánii jsem neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonbnp Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Jenže ve srovnání Live with Walkman a Xperia mini ... je lepší Xperie mini, páč má lepší display, atd... Je pravda, že Live with Walkman má zase speciální tlačítka, ale to záleží na každým na co mobil chce... Live with walkman je na muziku a xperia mini je dělaná na internet a takový ty práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 takto live with walkman je ale aj celkovo vacsia ... mini je proste mini ... live ma SW zalozeny viac na hudbu ( a aj HW tlacidlo) mini ma kvalitnejsi displej a je celkovo mensia .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.