Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows sound nejde nahrát?

McPanda

Otázka

Zdravím. Search jsem hledal, nic jsem nenašel, ale předem promintě, kdyby tu podobný topic byl. :)

Natáčím Gameplaye z různých her, ale mám problém nahrávat sound z PC. Jediná možnost u mě je nahrávat zvuk přes Camtasii, avšak ta zase neplatí na hru. Frapsem zaškrtnu "Record windows sound" a různě to překlikám, ale zvuk zevnitř to nenahraje. To samé u CamTasie, ani se mi nezapne nahrávání, protože mi to vyhodí error hlášku.

OS mám Win XP, nikdy předtím jsem s tím problém neměl. Neměl by někdo prosím radu? Předem dík. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • 0

Mám Win XP :) Problém je v tom, že já ani možnost stereo mix (jmenuje-li se to česky směšovač stereo pak mám, ale ne v kolonce "záznam)

Na Googlu mi jidiný solidní web s přesně mým problémem vyhodil toto. : "http://stream-recorder.com/forum/help-have-no-stereo-mix-soundmax-integrated-t4912.html" ) avšak mám strach, že kdybych se tím doslovně řídil, tak bych si také mohl něco oddělat... V tom jsem totiž já profesionál.

Předem díky, Panda

Odkaz ke komentáři

• 0

No tak pokud to je takhle zakazany primo v driveru a da se to takto snadno odblokovat, tak to urcite bude fungovat. Ted jde jen o to, jestli mas stejne drivery nebo ne. Pokud ne, tak tam bud bude postup obdobny nebo mas smolika.

Mimochodem by se hodilo vedet, co za zvukarnu mas :) (nebo jake k ni ted pouzivas drivery)

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem rád, že vím, že můj notebook má monitor a černou klávesnici... to je tak vše. Problém je v tom, že tak před rokem vše fungovalo naprosto normálně, snad jsem tu nic neupravoval. Za čas jsem si donesl notebook do opravny a pravděpodobně od tý doby to nejde, jinak vše jelo úplně v pohodě.

Kdybys měl stručný obrázkový návod pro trouby, budu za něj rád, :D

Panda

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu