boris32 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Zdravím mám televizi [h=1]SAMSUNG LE37D550[/h] a nevím jaky HDMI kabel koupit na propojení s xboxem hlavně nevím jestli 1.3 nebo 1.4 je v tom nejaky rozdil ?? byl bych rad kdyby jste mi nejaky kabel doporučili Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanek Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Jakýkoliv kabel, je to jedno. Stačí kolem 150-200Kč. A jestli 1.3 nebo 1.4, to je taktéž fuk. Většina nově prodávaných už je stejně 1.4. Rozdíl u Xboxu ale nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LETUSKA Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Samozřejmě si kup lepší kabel!!!Tak za 500,-Kabel máš na pořád a rozhodně to neni mrtvá investice.Sama jsem měla kabel za 150,-a dělalo mi to opravdu u některých her horší obraz.Jakoby takové zrnění.Po doporučení kámoše jsem koupila kvalitnější.Obraz byl v poho u všeho!!! Nevim na čem petanek hraje,ale já mám tv 127cm a ten rozdíl je sakra znát!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Samozřejmě si kup lepší kabel!!!Tak za 500,-Kabel máš na pořád a rozhodně to neni mrtvá investice.Sama jsem měla kabel za 150,-a dělalo mi to opravdu u některých her horší obraz.Jakoby takové zrnění.Po doporučení kámoše jsem koupila kvalitnější.Obraz byl v poho u všeho!!!Nevim na čem petanek hraje,ale já mám tv 127cm a ten rozdíl je sakra znát!!! Je vidět že máš asi peníze na rozhazování,ale neraď blbě ostatním . Já mám kabel za 90 kč a i jiní mají levné kabely naprosto bez problémů.Zapojení je individuelní a tobě to zrovna nešlo . To ale neznamená že to nepůjde všem !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanek Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Ja mam 40" tv a kabel za 100,- a vse naprosto OK. A neboj se, uz jsem mel v ruce hdmi kabely za x stovek, ale nikdy jsem nepoznal rozdil... Samozrejme, muze se stat, ze jsi mela vadny kabel, ale to se muze stat i u kabelu za 1000Kc, takze reklamace a vymena za novy... Davat 500Kc za kabel? Hloupost... Ale pokud nevite co s penezi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Zrnění, nebo šum přes HDMI je holý nesmysl. HDMI je digitální přenos obrazu, v případě chyby přenosu se v obrazu objevují čtverečky, popřípadě zásek obrazu. Pokud jsi viděla zrnění, je to jen tvůj subjektivní pocit. Teoreticky se po nekvalitním kabelu může přenášet jakákoliv interference (elektromagnetické vlnění "rušení") a ovlivňovat TV, ale opět by se to projevovalo výpadkem paketů a rozkostičkováním obrazu. Takže asi náhoda, nejspíš meteorit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 taky jsem měl kabel za 100kc po 3měsících se mi na obrazovce začaly objevovat tečky hlavně v menu myslel jsem že mi odchází konzole a naštěstí jsem se dostal k dražžímu kabelu a hle vše je najednou ok ale je také možné že jsem dostal vadnej kus kdo ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wit.cz Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Já mám kabel za necelý kilo a občas se mi přehodí zvuk ze sterea na mono a po chvíli zpět. Ale nevím, jestli je to kabelem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.