Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Samozřejmě si kup lepší kabel!!!Tak za 500,-Kabel máš na pořád a rozhodně to neni mrtvá investice.Sama jsem měla kabel za 150,-a dělalo mi to opravdu u některých her horší obraz.Jakoby takové zrnění.Po doporučení kámoše jsem koupila kvalitnější.Obraz byl v poho u všeho!!!

Nevim na čem petanek hraje,ale já mám tv 127cm a ten rozdíl je sakra znát!!!

Odesláno
Samozřejmě si kup lepší kabel!!!Tak za 500,-Kabel máš na pořád a rozhodně to neni mrtvá investice.Sama jsem měla kabel za 150,-a dělalo mi to opravdu u některých her horší obraz.Jakoby takové zrnění.Po doporučení kámoše jsem koupila kvalitnější.Obraz byl v poho u všeho!!!

Nevim na čem petanek hraje,ale já mám tv 127cm a ten rozdíl je sakra znát!!!

Je vidět že máš asi peníze na rozhazování,ale neraď blbě ostatním . Já mám kabel za 90 kč a i jiní mají levné kabely naprosto bez problémů.Zapojení je individuelní a tobě to zrovna nešlo . To ale neznamená že to nepůjde všem !!

Odesláno

Zrnění, nebo šum přes HDMI je holý nesmysl. HDMI je digitální přenos obrazu, v případě chyby přenosu se v obrazu objevují čtverečky, popřípadě zásek obrazu. Pokud jsi viděla zrnění, je to jen tvůj subjektivní pocit. Teoreticky se po nekvalitním kabelu může přenášet jakákoliv interference (elektromagnetické vlnění "rušení") a ovlivňovat TV, ale opět by se to projevovalo výpadkem paketů a rozkostičkováním obrazu.

Takže asi náhoda, nejspíš meteorit ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu