Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nový monitor nebo stačí TV?


GreenArrow

Recommended Posts

Chtěl bych se vás zeptat,mám tuto TV v pokoji http://electronics.pricegrabber.com/plasma-lcd-televisions/Sony-WEGA-KLV-S32A10-32/m10691935.html ,myslíte že to stačí? Kdybych si koupil novej monitor zlepšila by se vizuální stránka hry? Ta TV je strašně stará a mám pocit,že kdybych si koupil něco lepšího,dostal bych z xboxu víc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta odezva bude u této telky počítám dost brutální!Uvidíš sám,ale ten obraz bude dle mého názoru hodně škubaný jednoduše řečeno!Jinak na xko si kup radši co největší telku!!!Monitor je malý a víc si to vychutnáš!

Čím větší tím lepší!!!Nebo ne???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvalitově bude stačit určitě. 90% her je 720p, takže to bohatě stačí. Teď jde spíš o tu uhlopříčku. Já hraju na 40" z cca 2 metrů a bral bych klidně větší. Hlavním paramatrem u TV je uhlopříčka!

40" a ze 2metru? To tam pocitas pixely ne? :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak podle me, hlavni rozdil mezi koupi TV nebo monitoru je ten, jak budes hrat. Ja treba hraji v "pololeze" na gauci, takze hraji na tv 40" asi ze 2-3m. Ale znam lidi, co hraji na zadli u pc stolku na monitoru. Coz ja osobne nechapu... Takze bys mel zauvazovat, jaka volba by Ti vyhovovala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondra: Ani tv nekupuj, HD Ready bude na xko perfektní, na 40" FHD od Samsungu je to upsamplovaný 720p hrozný...Jde to hrozně vidět u Forzy 4.

Ked iba pre X360 ma kupovat novu TV, tak nemusi, ked ma este starsi HD Ready. Ale nic zavratneho v rozdieloch z X360 medzi HD Ready a FHD,ako pises, nie je. Chcem "povedat", ze TV je aj na HD filmy, HD tv stanice atd. Tak uz na sport, filmy atd. je lepsia nova TV s lepsimi parametrami ako to bolo napr. pred 4 rokmi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu