D3mon3k-CZ Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Zdravim, tedka si kupuju kinect a premejslel jsem i o tyhle "Kinect Nyko Zoom " hracce k tomu, ma s tim nekdo zkusenost? ma to smysl, nema to smysl ? atd. dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Napr. http://www.ign.com/articles/2011/09/10/nyko-zoom-for-kinect-review Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petanek Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Taky jsem shanel info, protoze resim problem maleho obyvaciho pokoje. Na ceskych forech nic, ale na zahr, forech jsem se nedocetl dvakrat kladne ohlasy. To zmenseni zorneho pole neni nijak zasadni, navic podle nekterych se kinect znepresni a nakonec ta nasada Nyko poskrabe samotny kinect, tom jak se nasazuje. Takze nevim. Ale vlastni zkusenost nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Nechapem, ked ma niekto malo priestoru a hra Kinect hry, kde je potrebne sa hybat :D Navyse, ked takto musi byt blizsie k TV a to TV je na stoliku vysokom max.50cm...ten pohlad na TV musi byt v tom uhle uchvatny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D3mon3k-CZ Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 diky diky, taky jsem cetl spis negativni ohlasy no... mne prijde kinect zitra snad, takze uvidim, vahal jsem prave jeslti to k tomu koupit nebo ne, jeslti to ma, nema vyznam. kdyby to byla dobra pomucka,tak se urcite hodi, jinak to asi smysl moc nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
D3mon3k-CZ
Zdravim, tedka si kupuju kinect a premejslel jsem i o tyhle "Kinect Nyko Zoom " hracce k tomu, ma s tim nekdo zkusenost?
ma to smysl, nema to smysl ? atd. dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.