Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Několik otázek ohledně iPhone

pancaaa

Otázka

Zdravim, chci si koupit nový telefon, ale nemůžu se rozhodnout jestli se vydat cestou androidu nebo iphone. Už jsem se ptal na několika fórech, ale všude byli vesměs zarytí androiďáci, takže mám pohled na iPhone malinko zkreslenej a chtěl bych se zeptat na pár věcí. Kdo jinej by mi mohl poradit, než majitelé iPhone:D

Uvažuji o koupi iPhone 4, takže následující otázky se týkají tohoto modelu:

1. Mám klasickou simkartu (od dob co jsem měl první mobil pořád stejnou) a někde jsem četl, že se ta simkarta musí nějak uříznout nebo co, aby do iphone pasovala...co je na tom pravdy?

2. Využívám školní wifi síť eduroam, ale pouze na windows vista a na androidu 2.2(na tabletu), tak se chci zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s připojením iphone do eduroamu (pokud je tam nějaký problém atd.)

3. Jak udělat Jailbreak jsem četl několikrát, ale uvažuji o tom, že bych si koupil telefon už "cracknutý" abych zbytečně netrnul při jeho crackování. Dá se už jailbreaknout i iphone 4 ?

4. U androidu je android market, ze kterého se dají stahovat hry (jak placené tak zdarma). Dají se z itunes stahovat hry také zadarmo (mám na mysli hry typu Farm story, Bakery story atd.) nebo tam jsou jen placené věci?

5. Když už budu mít jailbreaknutý telefon, jak do něj dostanu hry, které si stáhnu třeba na ulož.to nebo kdekoliv jinde?

6. Můžu si sám zvolit vyzváněcí melodii na hovory i sms, nebo musím použít nějakou přednastavenou?

7. Asi není na iphone 4 nějaká dioda nebo něco, co by mi signalizovalo zmeškaný hovor nebo příchozí sms, nebo ano?

To je zatím asi vše. Omlouvám se, ale všechno u iphone mi přijde jakožto laikovi hrozně složité, a proto budu rád za jakékoliv vaše rady a informace.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

1. se simkartou není problém - můžeš u operátora požádat o dvojsimkartu nebo ti ji speciálními nůžkami vystřihnou

2. eduoram sama používám a není problém, na netu je návod, jak se připojit a úplně v pohodě - iPhone si pak pamatuje vše a stačí jen kliknout a připojit se bez zadávání dalších věcí

3. iPhone 4 se dá JB, ale jen tethered - po vypnutí se musí připojit k PC, aby jely aplikace, Safari - vše ti zůstane tak, jak to bylo před vypnutím, jen to nepojede (musíš to znova nabootovat přes PC)

4. AppStore má určitě hooooooodně aplikací, jsou tam placené, neplacené, akce - normálně placené aplikace mohou být na pár dní free a podobně.

5. Ano, nejlepší je apptrackr.org - stačí mít v iPhone instalous, staženou .ipa přetáhnout do iPhonu a v iP nainstalovat :)

6. Můžeš si zvolit (pomocí nějakých aplikací a úprav) - návody jsou na netu, nic složitého

7. nevím, nesetkala jsem se s tím

Jinak začátky jsou těžké, ale je třeba číst, číst, číst a pak je to super věcička :) stojí to za to :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu