EL MARIACHI Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Zdravím všechny. S PS3 právě začínám. CHtěl bych se zeptat, jak je to s placením her elektronicky zakoupených na Play Station store? Ještě jsem to nezkoušel. Má někdo zkušenost?? Předem všem děkuji za názory a rady.. díkes PS3 žijééééé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 no tak budto kreditní kartou a nebo si koupíš kupon třeba za 500kč ten si nabiješ do elektronické peněženky a za to pak nakupuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 mam dotaz taky :) 3 mesice jsem se PS3 nedotkl a ted nejak zjistuji ze se zmenil pocet slotu ktere se koupi na ps store z 5 na 2 jak to je diky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EL MARIACHI Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 díky za radu.. asi se do toho hned pustím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luucifer Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 mam dotaz taky :) 3 mesice jsem se PS3 nedotkl a ted nejak zjistuji ze se zmenil pocet slotu ktere se koupi na ps store z 5 na 2 jak to je diky :) Ano je to pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EL MARIACHI
Zdravím všechny.
S PS3 právě začínám. CHtěl bych se zeptat, jak je to s placením her elektronicky zakoupených na Play Station store? Ještě jsem to nezkoušel. Má někdo zkušenost??
Předem všem děkuji za názory a rady.. díkes
PS3 žijééééé.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts