codek Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Zdravím, mám zájem o Reset Glitch Hack ale jelikož jsem nedavno vyplivnul za zbytečny LT+ 2.0 a nemám ještě ani HDD tak bych chtěl ušetřit co nejvíce. Určitě mnoho z vás už si RGH dělala...kdo ho dělá nejlevněji ? Našel jsem nejméně za 1200,- ale slyšel jsem už i o 1000,-... Kdo by o něčem věděl prosím napište, klidně i do PM...thx :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Taky přemýšlím o RGH, mohl by mi kdokoliv napsat třeba PM nebo sem do vlákna, kdo dělá RGH v okolí Ostravy za 1000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krepi Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Já mohu doporučit Tora,dělá RGH za 1200kč a těch rad nejen v začátcích je k nezaplacení,s odvedenou prací a rychlostí jsem max.spokojen, a když něco nevím,obrátím se na něho a vždy poradí,má velkou trpělivost. Mohu doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Ja si myslim,ze to zdaleka neni tak o cenne. RGH dela snad skoro kazdej dobre.Je to jen o zkusenosti. Me delal RGH Xmod a co jsem se dival tak skvele odvedena prace !! A jeste jako bonus vse nainstaluje na disk a prida bonbonky :) Udelal jsem si na Xku sve upravy a Xko slape dokonale a hlavne rychle startuje do RGH. Coz nekdo ma pry stimhle problem.Takze vazne to neni o cene,ale hlavne o zkusenostech a znalostech zapojovani a pajeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Tak to máš pravdu, kdybych o někom věděl že to dělá dobře tak bych si i připlatil, ještě se ale musím rozhodnout zda RGH a nebo konzoli prodám. Kdyby měl ještě nějaké dobré zkušenosti z práce na RGH tak napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Z osobni zkusenosti doporucuju Xmoda.Skvele zapojene a provedena prace.Chodi to bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
codek
Zdravím, mám zájem o Reset Glitch Hack ale jelikož jsem nedavno vyplivnul za zbytečny LT+ 2.0 a nemám ještě ani HDD tak bych chtěl ušetřit co nejvíce.
Určitě mnoho z vás už si RGH dělala...kdo ho dělá nejlevněji ?
Našel jsem nejméně za 1200,- ale slyšel jsem už i o 1000,-...
Kdo by o něčem věděl prosím napište, klidně i do PM...thx :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.