Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Iphone 4 nelze restore

Otázka

Odesláno

Nazdar, koupil jsme si použitý iphone 4, tak že ho pro jistotu kompletně restornu přes itunes. Zkoušel jsem to přes DFU mód, klikl na restore potvrdil že souhlasím s licencí a po stažení firmware itunes vyhodí chybovou hlášku 1611.

Telefon nyní nejde ani zapnout a po připojení k pc nejdřív naskočí logo apple a pak telefon přejde rovnou do restore módu, kdy je na displeji logo itunes, šipka a usb konektor s kabelem.

Mohl by mi prosím vás někdo říct, co a jak? Dával jsem tam nejnovější firmware 5.0.1, přesněji iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw, u jiných firmware mi to vždy vyhodí chybovou hlášku 3194.

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ano zkoušel jsem to, a už jsem to vyřešil ...musel jsem rozdělat iphone, vydělat baterku, pročistit kontakty a vrátit do původního stavu. Potom se mi po připojení k pc zobrazil stav baterie že je uplně vybitá, tak jsem si dal mezi iphone a pc usb hub, který jsem napájel externím zdrojem ze sítě. Pak už to šlo bez chyb.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu