krepi Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Chci se zeptat,zda se dají do Xka nahrát nějak nové kodeky pro AVI filmy,když nemohu na LIVE?Mám samozřejmě RGH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 http://www.filesonic.cz/file/4281231765 Nahrej do Content/0000000......atd, tak jak je to v archivu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Dobře a to jako spustím a provede se update WM? Když to totiž nakopíruji do Content tak,jak to rozbalím,tak to v konzoli nevidím,jak to tedy updatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 a zkousel jsi pustit neco co ti nejelo? po tom co jsi to nakopiroval? To jsou jedine kodeky ktere se daji stahnout s ms live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Dobře,já je stáhl,ale nikde je nevidím v konzoli,předpokládám,že by se měli ručně nainstalovat/updatovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Dobře,já je stáhl,ale nikde je nevidím v konzoli,předpokládám,že by se měli ručně nainstalovat/updatovat! Ne, nijak se neinstaluji a ani je nikde neuvidis. Zkousel jsi uz prehrat nejake avi? Uz by ti to po nakopirovani melo jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Zkusím ráno až přijdu z práce,normálně ve WM,tam jsem minule dal Play a chtělo to nový kodeky,tak uvidím,zda to pojede,nebo se to spouští jinde?Pouštím to v XEX menu,v FSD jsem druhou Flasku neviděl,tak jsem musel tu bootovací pro FSD vyndat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farman Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Ahoj, funguje to nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finishercz Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Mohl by nekdo uploadnout znova ty kodeky znova? A staci je jenom nakopirovat a melo by to fungovat? Mě nejde prehrat ani wmv soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 http://www.uloz.to/x7U2uFA/content-zip A jet to musi. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.