ristyck Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 ahoj,prosim vas nemate nekdo komplet ovladani v cestine ? kdyz tak aspon napiste prosim jak se v NHL strili a brusli rychle...Mam na mysli tvrdou strelu ne strelu zapestim..Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 pravým analogem dolů a nahoru to je střela s nápřahem a rychlejší bruslení jde myslím s LT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Mám sice NHL ´11 ale myslím, že toto se nezměnilo :) Střela : pravou analogovou páčkou (střela z nápřahu - dolu a nahoru; střela tahem - dolu a tahnout stranou nahoru; a nebo střela jenom páčkou nahoru) a Sprint - officiálně EA tvrdilo, že sprint od 11ky naprosto vypustí a bude pouze automatickej a to hodně zřídka, ale mírně si pomůžeš popostrčením puku zmáčknutím LT nebo mačkáním pravé analogové páčky. Snad jsem ti pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 jaj ,mas to v cestine,mas tam v moje nhl,tutorial jak co te nauci spoustu vychytavek,jak hrat aby sis to uzil.Samozrejme musis si to vyskillovat.Doporucuji ve hrach tutorialy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreenArrow Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 NHL 12 jsem si stájl demo z marketplace a to je hrůza to ovládání,proč se střílí páčkou? To je pěkná blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 NHL 12 jsem si stájl demo z marketplace a to je hrůza to ovládání,proč se střílí páčkou? To je pěkná blbost Příjde mi to naprosto v pohodě, chce to cvik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 to vzdit si o muzes zmenit na normalne klasicky ovladani a strilet cervenim a modrym staci to nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.