Anubis1 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Tak jsem kus odehral a musim rict ze je to slusny pokracovani. Kdo hral predchozi, tak si urcite tohle nemuze nechat ujit. Hlavne grafika je propracovana, mozna nekdo rekne ze je to hodne barevny, ale me se to libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 počkej už je to na xbox??? .... 20USA.. to máš kupované předpokládám co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Ne kupovane to neni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 tak jediná možnost je JTAG :).. nebo pokud to máš jinak, tak sem s tím :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 ano JTAG/RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Na to sem koukal také. Bohužel mám jen flash.. ale určiě si jí koupím 21. ,... za 1200MS to jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Tak jsem kus odehral a musim rict ze je to slusny pokracovani. Kdo hral predchozi, tak si urcite tohle nemuze nechat ujit. Hlavne grafika je propracovana, mozna nekdo rekne ze je to hodne barevny, ale me se to libi. No první díl mě nadchnul takže tenhle je pro mě tutovka :) Kde si ho stahnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.