jogaplayers Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2011 Zdravím. Poprvé jsem se zkoušel připojit přes kabel na Xbox live. Vše funguje jak má..Paráda. Jenže když se odhlásim a chci normálně hrát hru, tak mi tam nenaskočí původní hlavní obrazovka, která mi dříve naskakovala při zapnutí Xboxu. Dříve mi nabíhal panáček a šložky Games, Pictures, Videos, Kinect. Ted mi tam zustala ta hlavní stránka Xbox Live , kde nahoře v hlavičce je Home-Social-Games-APPS-Seting. Prosím poradtě mi jak mám dostat zpět původní hlavní stranu s panáčkem. Děkuji za pomoc.:roll: Citovat
Otázka
jogaplayers
Zdravím.
Poprvé jsem se zkoušel připojit přes kabel na Xbox live. Vše funguje jak má..Paráda.
Jenže když se odhlásim a chci normálně hrát hru, tak mi tam nenaskočí původní hlavní obrazovka, která mi dříve naskakovala při zapnutí Xboxu.
Dříve mi nabíhal panáček a šložky Games, Pictures, Videos, Kinect.
Ted mi tam zustala ta hlavní stránka Xbox Live , kde nahoře v hlavičce je Home-Social-Games-APPS-Seting.
Prosím poradtě mi jak mám dostat zpět původní hlavní stranu s panáčkem.
Děkuji za pomoc.:roll:
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.