jogaplayers Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Zdravím. Poprvé jsem se zkoušel připojit přes kabel na Xbox live. Vše funguje jak má..Paráda. Jenže když se odhlásim a chci normálně hrát hru, tak mi tam nenaskočí původní hlavní obrazovka, která mi dříve naskakovala při zapnutí Xboxu. Dříve mi nabíhal panáček a šložky Games, Pictures, Videos, Kinect. Ted mi tam zustala ta hlavní stránka Xbox Live , kde nahoře v hlavičce je Home-Social-Games-APPS-Seting. Prosím poradtě mi jak mám dostat zpět původní hlavní stranu s panáčkem. Děkuji za pomoc.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jogaplayers
Zdravím.
Poprvé jsem se zkoušel připojit přes kabel na Xbox live. Vše funguje jak má..Paráda.
Jenže když se odhlásim a chci normálně hrát hru, tak mi tam nenaskočí původní hlavní obrazovka, která mi dříve naskakovala při zapnutí Xboxu.
Dříve mi nabíhal panáček a šložky Games, Pictures, Videos, Kinect.
Ted mi tam zustala ta hlavní stránka Xbox Live , kde nahoře v hlavičce je Home-Social-Games-APPS-Seting.
Prosím poradtě mi jak mám dostat zpět původní hlavní stranu s panáčkem.
Děkuji za pomoc.:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.