jogaplayers Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2011 Zdravím. Poprvé jsem se zkoušel připojit přes kabel na Xbox live. Vše funguje jak má..Paráda. Jenže když se odhlásim a chci normálně hrát hru, tak mi tam nenaskočí původní hlavní obrazovka, která mi dříve naskakovala při zapnutí Xboxu. Dříve mi nabíhal panáček a šložky Games, Pictures, Videos, Kinect. Ted mi tam zustala ta hlavní stránka Xbox Live , kde nahoře v hlavičce je Home-Social-Games-APPS-Seting. Prosím poradtě mi jak mám dostat zpět původní hlavní stranu s panáčkem. Děkuji za pomoc.:roll: Citovat
Mobaiii Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2011 Konzole ti stahla novy dashboard, proste si zvykni :) ...nevim, jestli to jde downgradovat, ale proc, pripada mi to prehlednejsi a krom toho avatara tam mas porad, akorat pod Social... Citovat
Bart777 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2011 nejde to downgradovat a tohle menu mi příjde víc přehledný Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.