jogaplayers Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2011 Zdravím. Poprvé jsem se zkoušel připojit přes kabel na Xbox live. Vše funguje jak má..Paráda. Jenže když se odhlásim a chci normálně hrát hru, tak mi tam nenaskočí původní hlavní obrazovka, která mi dříve naskakovala při zapnutí Xboxu. Dříve mi nabíhal panáček a šložky Games, Pictures, Videos, Kinect. Ted mi tam zustala ta hlavní stránka Xbox Live , kde nahoře v hlavičce je Home-Social-Games-APPS-Seting. Prosím poradtě mi jak mám dostat zpět původní hlavní stranu s panáčkem. Děkuji za pomoc. Citovat
David007 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 Aktualizoval se ti dashbord a z5 už to nejde. Citovat
jogaplayers Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 To se mi aktualizoval sám jo?? A ničemu to teda nevadí?? Citovat
David007 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 Vždy když vyjde aktualizace Dashbordu a ty se chceš připojit na Live tak to musíš potvrdit a když dáš že nechceš tak se ti Live nespustí. Takže to co ty teď vidíš po zapnutí Xboxu tak to je nový Dashbord. A jestli to vadí, to záleží jestli máš Flashlý Xbox nebo ne. Citovat
jogaplayers Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 Ahá, Mám ho Fleshlý, ale hry normálě v pohodě fungují. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.