wariorpolni Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Z niceho nic kdyz se prihlasim se to dlouho nacita a pak napise ze se nepovedlo spojeni a nacisz stranku znovu atd ... nevite co s tim ?? (dela to na vsech uctech , takze uctema to neni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Unkn0wn Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Seznam? gmail, něco jiného?? Jaké mas internetove pripojeni? Jaky mas prohlizec?? Zkus vymazat cache, cookies a historii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Nemá někdo přístup na tvůj počítač? Jendou jsem takhle blokoval nějakou stránku, koukni po PC jestli nemáš v kompu prográmek jménem Any web locker, je možné že ti to někdo zablokoval… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 1.) SEZNAM 2.)100,0 MB/s 3.) Vyzkousel jsem I explorer a G chrome ale ani jeden ... 4.) vyzkouseno ... nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 jo lidi a jinak mam reinstalovany a novy vnitrek PC tak nemuze to byt tim ?? me rikal kamos ze to si musim nejak v PC nastavit aby mi to slo ... PROSIM PORADTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Z niceho nic kdyz se prihlasim se to dlouho nacita a pak napise ze se nepovedlo spojeni a nacisz stranku znovu atd ... nevite co s tim ?? (dela to na vsech uctech , takze uctema to neni)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.