Nodon Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Zdravím, pořídil jsem si Xbox nejspíš Jasper, a mám v něm podle všecho lite-on mechaniku (podle žlutého drátku a obrázku), je možné ji nějak flashnout nebo je třeba ji vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Jj bez problemu................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nodon Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Blbě jsem se zeptal, dá se flashnout bez vyměnění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Jj daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nodon Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 A nemá někdo nějakej návod? plus trik jak oddělit ty dva kryty od sebe, dělal jsem to podle youtube videa ale chce to nějakej hmat a nedaří se mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 nech si to udelat nez to znicis nemas ani veci jak to udelat a o zkusenostech nemluve znicis xbox!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nodon Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Co je těžkého na připojení sata kabelu a zapnutí nějakého programu? Jediné s čím mám problém je nějak odjistit těch 7 čudlíků, některé vůbec neklapnout a nebo mi furt zaskakují zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 vem nato krumpač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Milosek76 co kdybys přestal huntit posty a naučil se psát s diakritikou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 nevim co huntim a co je ti do toho jak pisu muzu psat jak chci nebo je to tvoje forum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Co je těžkého na připojení sata kabelu a zapnutí nějakého programu? Jediné s čím mám problém je nějak odjistit těch 7 čudlíků, některé vůbec neklapnout a nebo mi furt zaskakují zpět. Těžkého na tom není nic. Jen máš jeden pokus a když to zkazíš, budeš mít z xboxu přehrávač na DVD a hru nespustíš ani originální. Chce to zkušenosti a jistotu, že víš co děláš, není to jako nahrát něco na flash disk a když se to nepovede, tak to zkusit znovu a jinak, tady prostě druhá šance není ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nodon
Zdravím, pořídil jsem si Xbox nejspíš Jasper, a mám v něm podle všecho lite-on mechaniku (podle žlutého drátku a obrázku), je možné ji nějak flashnout nebo je třeba ji vyměnit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.