Nodon Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 Zdravím, pořídil jsem si Xbox nejspíš Jasper, a mám v něm podle všecho lite-on mechaniku (podle žlutého drátku a obrázku), je možné ji nějak flashnout nebo je třeba ji vyměnit? Citovat
0 milosek76 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 Jj bez problemu................... Citovat
0 Nodon Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 Blbě jsem se zeptal, dá se flashnout bez vyměnění? Citovat
0 milosek76 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 Jj daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citovat
0 Nodon Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 A nemá někdo nějakej návod? plus trik jak oddělit ty dva kryty od sebe, dělal jsem to podle youtube videa ale chce to nějakej hmat a nedaří se mi. Citovat
0 milosek76 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 nech si to udelat nez to znicis nemas ani veci jak to udelat a o zkusenostech nemluve znicis xbox!!! Citovat
0 Nodon Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 Co je těžkého na připojení sata kabelu a zapnutí nějakého programu? Jediné s čím mám problém je nějak odjistit těch 7 čudlíků, některé vůbec neklapnout a nebo mi furt zaskakují zpět. Citovat
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 Milosek76 co kdybys přestal huntit posty a naučil se psát s diakritikou ? Citovat
0 milosek76 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2011 nevim co huntim a co je ti do toho jak pisu muzu psat jak chci nebo je to tvoje forum? Citovat
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2011 Co je těžkého na připojení sata kabelu a zapnutí nějakého programu? Jediné s čím mám problém je nějak odjistit těch 7 čudlíků, některé vůbec neklapnout a nebo mi furt zaskakují zpět. Těžkého na tom není nic. Jen máš jeden pokus a když to zkazíš, budeš mít z xboxu přehrávač na DVD a hru nespustíš ani originální. Chce to zkušenosti a jistotu, že víš co děláš, není to jako nahrát něco na flash disk a když se to nepovede, tak to zkusit znovu a jinak, tady prostě druhá šance není ;) Citovat
Otázka
Nodon
Zdravím, pořídil jsem si Xbox nejspíš Jasper, a mám v něm podle všecho lite-on mechaniku (podle žlutého drátku a obrázku), je možné ji nějak flashnout nebo je třeba ji vyměnit?
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.