Lasicek Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Čau, hraje někdo LOA2? Je to luxusní hrá (mnohem lepší než jednička). Je tam mnohem víc možností a bitevní systém je lepší, jinej příběh, noví bossové a nový styly zbraní. Akorát se mě zdá, že je to možná i lehčí a hlavně mě sere že je to zatím jenom v japonštině :( a nerozumím tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokhy Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Kde to sezenu ? ja to nikde nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 www.pspisoz.com Teď sem si uvědomil, že já blbec sem to napsal blbě :D je to Lord Of Apocalypse ne Lord Of Arcana 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 najs dalsi hra u ktere budu cekat jak ♥♥♥♥♥ na eng release a kdovi jestli se dockam :D jinak dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Já sem se nemohl dočkat :D Ale někdy je to fakt na pendker, protože je tam spousta novejch věcí a já neívm co to dělá. Doteď sem nenašel co z toho všehou sou HP potiony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwak1468624271 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Zdravím, prsím vás, mám problém, stáhl jsem hru "Lord of arcana" ale nejde mi zapnout, první verze mi hodila chybu, druhá se pro jistotu ani neukázala v seznamu her... Prosím o pomoc, mám psp 3004 s genem 5.03 Gen-C. popřípadě buďte někdo z vás tak hodný a šupněte mi sem link na download k mému genu/ návod jak hru spustit... Předem děkuji za ochotu a pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Zkus jednu z těhle: http://www.ffinsider.net/psp-iso/lord-of-arcana-eur.html http://www.ffinsider.net/psp-iso/lord-of-arcana-usa.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwak1468624271 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Díky moc, zkusím a snad to pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwak1468624271 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Yep! Díky moc :) už mi to jede, jsem ti moc vděčný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 To jsem rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filda442 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 ahoj jak je jsi jen se chci na neco zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 ahoj jak je jsi jen se chci na neco zeptat Čau, tady na foru nikomu nerikej "ahoj jak se mate". Je to zbytecne kdyz tu je jeden prispevek za nwm jak dlouho :D, rovnou se ptej co chces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filda442 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 ok sorac jen se chci zeptat stahuju porad hry na psp a nejde my hrat iso a nevim co mam delat porad pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filda442 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 to psp mam asi tyden a moc tomu nerozumim co mam delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 trochu stupidni dotaz ale mas ho vubec flashly? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filda442 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 ne a jak to mam udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filda442 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 ne nemam ja ani nevim ze to mam flashnout porad jak to mam udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filda442 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 jak to mam udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasicek Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 verze firmwaru? settings - system settings - system version ? (druhy od spoda, nejsem si jistej nazvem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombaudeu Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Hledej šmudlo. Manuálů je tu hafo, jen to chce číst. Není zas tak těžkého najít milion návodů, které jsou tady na fóru. Pokud by byli nesrtozumitelné tak hledej na googlu. A pak nezapomeň hry na pameťovou kartu ukládat do složky ISO. Tuto složku si musíž na paměťovce vytvořit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 jednička je mislim lord of destruction nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.