Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lord Of Arcana 2

Lasicek

Recommended Posts

Čau, hraje někdo LOA2? Je to luxusní hrá (mnohem lepší než jednička). Je tam mnohem víc možností a bitevní systém je lepší, jinej příběh, noví bossové a nový styly zbraní. Akorát se mě zdá, že je to možná i lehčí a hlavně mě sere že je to zatím jenom v japonštině :( a nerozumím tomu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, prsím vás, mám problém, stáhl jsem hru "Lord of arcana" ale nejde mi zapnout, první verze mi hodila chybu, druhá se pro jistotu ani neukázala v seznamu her... Prosím o pomoc, mám psp 3004 s genem

5.03 Gen-C.

popřípadě buďte někdo z vás tak hodný a šupněte mi sem link na download k mému genu/ návod jak hru spustit...

Předem děkuji za ochotu a pomoc :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hledej šmudlo. Manuálů je tu hafo, jen to chce číst. Není zas tak těžkého najít milion návodů, které jsou tady na fóru. Pokud by byli nesrtozumitelné tak hledej na googlu. A pak nezapomeň hry na pameťovou kartu ukládat do složky ISO. Tuto složku si musíž na paměťovce vytvořit.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu