Snooppac Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 svítí mi na xboxu cervene diody 1,3,4 ... potřeboval bych to spravit do vánoc, prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Máš RROD, ten nejde opravit, jen dočasně, ale stejně za nějakou dobu přijde zas. ;-) Na foru je dost opravářů, tak to pohledej, ale do vánoc pochybuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 ja mel RROD taky, nechal jsem si Xko zde opravit "servisvbrne.cz" davaj na to 6 mesicu zaruku a zatim slape v pohode, hodili mi tam i novy pasty a za me xko bouchne tak si holt koupim slima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snooppac Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 díky moc!! právě jsi zařídil a by malé dítě našlo na vánoce pod stromečkem to co si přeje celej život!!! díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.