rada Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějakej program do pc kterej simuluje psp že bych si v psp mohl spusstit iso hry atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roje Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 ne neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 existuje ... urcite existuje ale nefunguji na nem vsechny isa jenom nektere a homebrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Říjen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 to nevadi tak napis nazev popr. link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 toho chces po mne moc ... muzu skusit neco najit ... jinak muzes taky skusit google ne ? Edit : skus tohle nezarucuji ze funguji http://emulator-zone.com/doc.php/psp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Říjen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 ok ok sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějakej program do pc kterej simuluje psp že bych si v psp mohl spusstit iso hry atd...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts