macros Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Takže co k tomu třeba 1.váš profil ,který najdete na disku : hdd1:\content\E00libovolnéčíslo\Fffe07d1\00010000\E00libovolnéčíslo ( až ho budete mít v pc můžete si ověřit pomocí horizonu že je váš,když máte víc účtu v xboxu viz níž ) 2.Modio 3.Hex editor 4.Horizon 2-4 jsou zde http://share-rapid.com/stahuj/s9ed9g13 Tak spustíme Modio otevřeme si účet Tools / Profile Tools / Account Tool pak na load profile a vyberete místo kde máte profil v pc E00libovlné číslo otevře se možnost Extract From Profile - klepnem a uložíme account a potvrdíme ano otevře se možnost Click Decrypt Account file klepnem teď zpustíme hex editor HxD otevřeme soubor account a upravíme řádek 00000020 a sloupek 09,0D,0E,0F a řádek 00000060 a sloupek 08 místo 123456 si napíšete jakkékoliv číslo jinak to bude stejné takže na 09 bude 09 a na 08 bude 81 viz obrázek červený čísla uložíme otevřeme zpátky modio Tools / Profile Tools / Account Tool a místo load profile dáme load account načtem upravený account a dáme encrypt account zavřem modio spustíme horizon klepneme na tools a pak na package manager objeví se tabulka dáme open a otevřeme náš profil E00libovolné číslo v tabulce najdeme contents a klepnem objeví se toto klepnem pravým tlačitkem na account a dáme replace najdem upravený account soubor a otevřeme pak ok a save,rehash and resing klepnem zavřeme tabulku klepnem na profile mods a account editor otevřeme proil E00 atd. teď klepnem na live enable a do domain zadáme:xbox.com a do kerberos realm : PASSPORT.NET takže to bude vypadat takto teď save a profil je hotový teď překopírovat upravený profil zpět na hdd do xboxu teď použijeme avatar friday patcher spustíme a nastavíme new title id dám těch 6 čislic takže 123456 a do xuid 0009000000123456 (vy místo 123456 budete mít to co jste si upravily) input directory zde zadáte cestu kde máte dlc pak scan files output directory kam je uložíte pak proceed teď to překopírujete na hdd já používám content manager a mělo by to fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Pokud pouziju tuhle upravu na profil, nepripoji se mi potom na livko nebo tak neco? Kdyz se tam musi vyplnit ten xbox.com atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 ne nepřipojí ale pro jistotu mám v setupu live blokovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Jj nepripoji, uz sem to zkusil. Taky sem radeji v NXE zakazal Livko i v Family settings :) jistota je jistota. Jinak navod je to super, vcera sem to zprovoznil podle tebe a jede to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 a bez tejto upravy akoze nejdu DLC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 ne dlc jdou ale je to hlavně na doplňky pro avatary a pro vše k čemu potřebuješ mít aktivovaný učet jako přes live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 ok, uz som profil prerobil, nemate niekto linky na avatar oblecenie ako assassin creed atd, ale aby to slo aj pod metro DB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 udělal jsem to podle návodu ale oblečení se mi tak neukáže, jen ikonka s věšákem a vykřičníkem, nevíte co s tím, nebo kde jsem udělal chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 takže maš teď učet příklad martin kde je napsáno live potom použil jsi avatar patcher a překopíroval přes managera pokud ano tak je možný že jsi si stáhl dolňky které jsou pro vyšší dash zkus nějaké jiné a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 kopíroval jsem to s usb flashky na interní disk, ty doplňky by měly být vpohodě, nemohl jsem to třeba dát jinde než jsem měl?? Pro jistotu mohl by někdo napsat složku do které to nakopírovat? A ještě jeden dotaz, když jsou ty doplňky ve spoustě různých složek, může se to dát do jedné? A když postahuju různé doplňky bez určené složky kam s nima? Jinak jsem to zkoušel znovu celé podle návodu, a myslím že problém je, že když si pak dám upravu avatara, tak mi to napíše něco ve smyslu, že tam mám nové věci a že se mi ukážou až po připojení na xboxlive. Nevíš co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 otázka účet už máš teda předělaný na live? a jaky mas dash jinak neni jedno kam to das proto pouzivam managera ktery to hodi automaticky kam to patri az budu doma doplnim do jake slozky ,ale podle toho co pises mas asi spatne upraveny profil kdyztak ho nekam uploadni treba na ulozto a posli me link do pm a ja se ti na to podivam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan360 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 ok, uz som profil prerobil, nemate niekto linky na avatar oblecenie ako assassin creed atd, ale aby to slo aj pod metro DB ? Taky by mne zajímalo. jestli existuje třeba nějakej editor do PC. Kde si upravíš, oblíkneš co chceš a pak nahraješ do Xka. Samozřejmě ve vazbě na RGH konzole. Tzn. že s tim stejně nemůžeš na live, takže jen pro vlastní potěšení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 tak po dnesnim lopoteni jsem to vyresil napodruhy podle navodu uz jsem chybu neudelal profil se poved ale vyseli mi tam jen raminka asi fakt stary veci protoze avatar pack i am alive fungoval nasel jsem na 360 iso odkaz na 1000 neco veci celkem novej reup a prej to de tak jsem to prohnal yaris swapem s replace guid a odeslat pres ftp a voala fachaj ted tam toho je jak n.....o huraaaa jen doplnim ze at manager nebo ten yaris swap to tam nacpou pres ftp oba spravne kam maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 čus borci když ten profil přesunu na flašku ... flešku dám do PC a nic mě to nenačte ale je to tam přesunuty nevíte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 musis ji otevrit tu flesku treba horizonem jestli ji mas naformatovanou xkem na fatx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 jo už se mě to povedlo udělal sem to podle toho návodu ale nechce se mě ten profil načíst ..:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 no zmrsil sis ho udelal si neco blbe snad sis udelal zalohu musis znova delej to bod po bodu prijdes na to kde se stala chyba pokud udelas vse spravne budes mit live profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laschik Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 jak mám prosím vyzrát na to modio když je teď nějak nová verze, děkuju edit: hotovo, vyřešené :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Super návod, na podruhé už funguje :-) Měl jsem problém s DLC Euro 12 do fify, tvářilo se jako demo. Teď už je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husavi Odesláno Červen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 čaute prosím jak udělám tyhle věci pro jistotu liveblock = false livestrong = false fakelive = false jde mi o DLC euro 2012 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 čaute prosím jak udělám tyhle věci pro jistotu liveblock = false livestrong = false fakelive = false jde mi o DLC euro 2012 díky Tak třeba tohle je můj kompletní launch.ini Default = Hdd:\fsd2\default.xex [settings] nxemini = true pingpatch = true contpatch=false Ale aby jelo to DLC euro, myslím že hlavní věc je upravit svůj profil na online jak je návod nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Ahoj, děkuji za super návod. Vše se povedlo a v Xku mám profil xboxLive, ale oblečení pro avatary nikde. Určitě to špatně kopíruju na HDD. Kam to prosím tě mám nakopírovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 ja to delam pres yaris swap, zadas akorat XUID a ID ke tvymu live profilu, jmeno heslo ftp pripojeni, zaskrtnu replace XUID a send via ftp a vse uz probehne vcetne nakopirovani do spravnyho umisteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Jak zjistím jméno a heslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 defaultne je nastaveny xbox a xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.