OrganV Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Mám dotaz. Stáhl jsem DLC Gears.of.War.3.RAAMS.Shadow.Pack.2.DLC.XBOX360-MoNGoLShry GOW 3, kdy tento je vr formátu po rozbalení 4D5308AB. Tímto souborem přepíšu v XEX menu původní soubor GOW 3 ve složce conet|00000000000000. Když spustím GOW 3 , tak v menu hry se mi DLC neobjeví. Díky za radu nebo za postup při instalaci jakýchkoliv DLC věcí. P.S. hry převádím v ISO 2 GOD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Jsem zjedavej jak dopadnes taky by me docela zajimalo jak na dlc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 U DLC nic nenahrazuješ takže jen s kopčíš popř. upravíš přes yaris swap nebo ten druhy sw přímo v xku a některé DLC chtějí update do cache. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrganV Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Jsem na to lama, zatim nic. DLC mám nainstalované ve složce s |GOW 3, což je prej správně, ale aby x box nebo spíš hra detekovala DLC, tak musí být prej provedený update samotné hry, takže to zkusím a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Chci si stáhnout DLC Rezzurection do Black Ops, ale co jsem četl, tak jsou vyžadovaný profily jinejch lidí? Nebo umí ten Yaris Swap zpřístupnit DLC na můj profil? Mappacky do takových her se hoděj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrganV Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Tak už jsem updatoval a to přes FSD přes internet, stáhlo to tři updaty a v menu hry se objevil soubor s DLC přídavkem :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.