codek Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Zdravím, nemáte někdo tu češtinu pro Skyrim, když nemám RGH/JTAG ? Dočetl jsem se že nějaká taková je, ale zavedlo mě to až po Share-Forum kde to po mě chtělo VIP a to by byla drahá čeština :-) Kdo by poradil...prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 co presne to je za forum, udajne je tam i la noira s cz, ja RGH mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Myslí tohle forum, ale jak píše musíš počkat až bude možnost stát se VIP členem a potom zaplatit 300,- a můžeš tahat http://share-forum.net/index.php?PHPSESSID=a2b312c96e892a90e642c79293de875e&action=forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Vím že je to sviňárna ale myslim ze se urcite casemnajde nekdo kdo obětuje 300 a hodí to na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Vím že je to sviňárna ale myslim ze se urcite casemnajde nekdo kdo obětuje 300 a hodí to na net tak s tím nepočítej. to fórum už funguje delší dobu a nikdo taková s*ině nebyla. 300 kč je hodně kvůli jedné češtině, ale těch počeštěných her je tam daleko více a to už je 300 papírů jen dobročinný příspěvek.. rozhodně se to vyplatí do toho jít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 uprimne s tim pocitam taky :D nebudu hned papirky vyhazovat, na netu je schopny utect vsechno..neudelaj nic :D nebo bych nekomu prispel, chci jen LA NOIRE,ale 300 na omezenou dobu , jeste kvuli jedny hre, to vlastne v AJ taky neni spatny hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Bože můj, jak píše tak to forum už jede delší dobu, není to otázka měsíce ani týdne. Těch lidí co mají VIP je hodně a viděli jste to snad někde na netu ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boza Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Presne tak, toto forum funguje delsi dobu a prispevek 300,- Kc neni za ty pocestene hry a VIP takova prda. LA Noire v cz na xbox 360 existuje, ale jen prvni DVD na ostatnich se zatim pracuje, budou ale v zapeti. Na CZ hry se pouziva specialni download manager, takze i timto se predchazi uniku. Cestinu na Skyrim ti nikdo nevytahne, protoze tam mame pravidlo, ze kdo povesi jakekoliv linky nekam na net, ma okamzite padaka ze serveru. Takze asi tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Aha, tak já už se tam nějak dostanu :-) Jen bych se chtěl ještě zeptat jestli ty češtiny (hlavně mě ted zajímá Skyrim) jdou přidat normálně do hry třeba přes flashku. Nebo se to vkládá do isa na dvd a musím znovu vypalovat ? Někde jsem se dokonce dočetl že to jde jen s RGH/JTAG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Aha, tak já už se tam nějak dostanu :-)Jen bych se chtěl ještě zeptat jestli ty češtiny (hlavně mě ted zajímá Skyrim) jdou přidat normálně do hry třeba přes flashku. Nebo se to vkládá do isa na dvd a musím znovu vypalovat ? Někde jsem se dokonce dočetl že to jde jen s RGH/JTAG... Ke stáhnutí je jen celé upravené iso . Některé hry , které nešly jinak dát do češtiny jsou JTAG/RGH verze , ale to jsou jen asi tři . SKYRIM je normální iso na vypálení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 moc to forum neznam, i kdyz zatim NE VIP registraci jsem tam udelal.. pcmaker je borec, to co zmizelo odsud je tam, a ve velkym. Jen jestli to chapu dobre, jen pro konzolisty je ta VIP sekce s CZ hrama pro xko casove omezena na 4 mesice, a u ostatnich, PC treba, ne? Proc ta diskriminace? D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kicklike Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Jo, tady to bude zadara! http://www.serviskonzol.sk/viewpage.php?id=212 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Beny87 Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 TAK TO FUNGUJE. ALE ma to jeden háček, a to tan že hra neustále padá. Konrétně při lockpickování truhel, dveří apod... Jde to nějak řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 cz mám dávno už mám skyrim skoro dohraný, ale pro ostatní ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 velkej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
codek
Zdravím, nemáte někdo tu češtinu pro Skyrim, když nemám RGH/JTAG ?
Dočetl jsem se že nějaká taková je, ale zavedlo mě to až po Share-Forum kde to po mě chtělo VIP a to by byla drahá čeština :-)
Kdo by poradil...prosím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.