Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3 Media Server -prosim o pomoc

ROMANVECERA

Otázka

Zdravim všechny,mam takovy problem.ps3mediaserver pouzivam uz dlouho a nikdy jsem nemel zadny problem.Ale mam nove PC a najednou se obraz strasne seka.jak kdyby to nestihalo nebo nevim. mam ted AMD FX 4100 4 jadra na 3.60 GHz 8 gb ram a novou desku asus.Grafika geforce 465 1 gb pameti.Win mam Win7 64 bit. skusil jsem vsechny verze vcetne te nejnovejsi tusim 1.50 kterou mam ted nainstalovanou.normalne se sparuju a vidim vsechno v pc jak normalne ale jakmile dam nejakej film tak se bud nespusti nebo se spusti ale je to nekoukatelne.divam se tak na serialy a ted na vanoce zrovna utrum.Timto prosim o radu u nevim co stim.předem děkuji za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Možná je to tím že máš slabé připojení a nebo 64bit, zkus přeinstalovat 32bit ,,..

Nikdy se mi to nestalo ... Koupil jsem taky nový PC alienware area 51alx a běží to jako víno ,,

Pc to nebude, nebo možná tím bitem ,,,,, ale já to spíš vidím na netu , máš to přes wifi ? nebo kabel ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím. Našel jsem toto téma, které se mě zrovna týká, tak nebudu zakládat nové. PS3 media server jsem používal od doby, co mám ps3. Nedávno jsem odpojil ps3 od tv a po zapojení už nefungovalo spojení, stáhl jsem tedy aktualizaci softwaru a pořád se nechce připojit, tak se chci zeptat, jestli alespoň toto má řešení, když se jendá o stejné PC. Díky.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ano, tak to šlo minule, zkoušel jsem nové i staré verze, vše podle návodu, nic nezabralo, odinstaloval jsem to asi stokrát, ale pořád nic. Může být problém třeba v kodekách nebo něco podobného? Jestli tam třeba něco nechybí jako FFmpeg nebo Mplayer, ale zatím jsem to nezkoumal.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ne , nemyslím si ,že by měl být problém v kodecích ,,,, Ještě zkus udělat v ps3 nový profil ,jen na zkoušku ,já to tak udělal a šlo mi to ,,,,

Potom jsem to znovu zkusil na tom starém a jelo..... A zkus k tomu vypnout internet , odpoj router a nech tak cca 30sek ,,, a znovu zkus ,, bude problém v siti ,,

Odkaz ke komentáři

• 0

Mne media server dela problem taky :roll: at delam co delam kdyz uz ho spojim s ps3 tak jsou videa trhany a neda se to pouzit. Zatim jediny co mi funguje je origo sdileni ve Windows Media playeru (win32) s tim nemam zadnej problem tak ho zkus :idea:

Jeste mi perfekt fungovalo sdileni v nero home nebo jak se to jmenuje ale bohuzel to neni zdarma jako win media player.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak PS3 media server už zase běží jako dřív. Byl problém v síti, stačilo vytrhnout router ze zásuvky na půl minuty, zase zapojit a hned se v PS3 objevily základní sdílené soubory, které mám nastavené + jsem spustil media server. Videa běží bez jediného záseku 720p i 1080p. Díky za rady ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak koukám, že podobný problém tu má/mělo více lidí.

Já jsem od začátku co mám PS3 používal na sdílení a přehrávání videí PS3 Media Server, ale s posledními asi 3mi verzemi se mi to vše chová nějak divně.

Videa spustit jdou, ale strašně se po chvilce začnou sekat. Nejhorší to je když film na chvilku pauznu a pak zase pustím, anebo když chci pustit film třeba od půlky (dokoukat to co jsem nestihl). Nedá se na to koukat a nepomáhá ani restart PS3 Media Serveru ani routeru (Asus WL-520gU, jsem připojen přes kabel). Jediné co na to, dle mého pozorování pomáhá, je vypnout film, pustit nějaký jiný, nechat ho chvilku hrát a pak zase pustit ten předchozí (ovšem jedině od začátku, pokud chci třeba od poloviny tak se to zase začne sekat)

Nepomohl ani reinstal WIN (Win7 64bit eng) navíc v minulosti mi to se staršími verzemi fungovalo dokonale. Teď už moc ne :(

Mnohem horší věc, které se mi ale při přehrávání stává je, že pustím film, chvilku jede normálně a najednou skočí např. o 5 minut dopředu. Pak zase chvilku hraje normálně a skočí třeba o 3 minuty zpátky a tak dokola. No prostě nekoukatelné. Nemáte někdo zkušenost s tímto?

Přemýšlel jsem o použítí Windows Media Playeru, ale nějak mi u něj špatně fungovali titulky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu