wenca99 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 je nejaky program nebo nejaky spusob jak presunout data na z pc na flashku naformatovanou na xbox? tak uz jsem zjistil jak na to akorat bych potreboval zjistit kam nahrat pisnicky ktery chci pouzit ve hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bcstream Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Horizon, PartyBuffalo nebo Xtaf ----------------------------- :!:Pozdě jsem se koukl na Tvůj edit. :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stenly.07 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 jak jsi naformatoval disc do xboxu protoze ho moje x nevydi a hdd mam naformatovany na fat32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenca99 Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 jak jsi naformatoval disc do xboxu protoze ho moje x nevydi a hdd mam naformatovany na fat32 trochu nechapu co chces rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stenly.07 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 no pripojim hdd usb ke konzoly a ten hdd mi ho nenajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wenca99 Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 no pripojim hdd usb ke konzoly a ten hdd mi ho nenajde sorry ale s HDD ti nemuzu pomoct, ja HDD nikdy nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wenca99
je nejaky program nebo nejaky spusob jak presunout data na z pc na flashku naformatovanou na xbox?
tak uz jsem zjistil jak na to akorat bych potreboval zjistit kam nahrat pisnicky ktery chci pouzit ve hrach
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.