wenca99 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2011 je nejaky program nebo nejaky spusob jak presunout data na z pc na flashku naformatovanou na xbox? tak uz jsem zjistil jak na to akorat bych potreboval zjistit kam nahrat pisnicky ktery chci pouzit ve hrach Citovat
0 bcstream Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2011 Horizon, PartyBuffalo nebo Xtaf ----------------------------- :!:Pozdě jsem se koukl na Tvůj edit. :!: Citovat
0 stenly.07 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2012 jak jsi naformatoval disc do xboxu protoze ho moje x nevydi a hdd mam naformatovany na fat32 Citovat
0 wenca99 Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2012 jak jsi naformatoval disc do xboxu protoze ho moje x nevydi a hdd mam naformatovany na fat32 trochu nechapu co chces rict Citovat
0 stenly.07 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2012 no pripojim hdd usb ke konzoly a ten hdd mi ho nenajde Citovat
0 wenca99 Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2012 no pripojim hdd usb ke konzoly a ten hdd mi ho nenajde sorry ale s HDD ti nemuzu pomoct, ja HDD nikdy nemel Citovat
Otázka
wenca99
je nejaky program nebo nejaky spusob jak presunout data na z pc na flashku naformatovanou na xbox?
tak uz jsem zjistil jak na to akorat bych potreboval zjistit kam nahrat pisnicky ktery chci pouzit ve hrach
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.