rada Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 existuje nějakej tester baterky?(jako je testovací prográmek jestli máte fake kartuatd...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 a co by si tim jako chtel testovat.? jestli ti do ni de spravnej proud.? :roll: :D nic takovyho asi neni..nevim na co by to bylo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Říjen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 nevím kolik vydrží protoe to co mi udává psp se mi zdá divný nebo né divný ale nevydrží to tak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 nevím kolik vydrží protoe to co mi udává psp se mi zdá divný nebo né divný ale nevydrží to tak dlouho neni to divny.......jak ma psp vedet co tam das zrovna za hru jestly pustis hudbu nebo film......ten cas je jen tak orientacne:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 no tak jestli celej den paris tak je to asi jasny..:dozey: divny to neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 no tak jestli celej den paris tak je to asi jasny..:dozey: jo jinak jestly si chces nechat otestovat baterku.....tak to leda jestly neni vadna.....delaj to v nekterejch bazarech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 mi se ukazoval cas dokonce vybiti 17hodin tak mam asi nejakou zazracnou baterku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 tak si to votestuj sám...vypař celou baterku na 1hře dokud nevybiješ,pak nabij zkus upe jinačí hru...vybij....pak zas nabij vyzkoušej dokola pouštět mp3 jak dlouho vydrží...atd...pak video..obrázky...atd.......to ti tak zabere asi...20-30h:) :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jamalleeek Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 mi se ukazoval cas dokonce vybiti 17hodin tak mam asi nejakou zazracnou baterku:)me 27 hodin když sem zhasl display..to píse každýmu...pri hrani je to tak maximalne 4 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 pri hrani pres wifi vydrzi kolem 2-3 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Nevím jak to na psp udělat ale na batarcé mužeš otestovat kolik má za sebou cyklů a jakou má životnost, je to napsane v eprom (myslím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
existuje nějakej tester baterky?(jako je testovací prográmek jestli máte fake kartuatd...)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts