Boza Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Ahojda, mam cerstve RGH a chtel jsem se optat jak je s HD texture packem u Battlefieldu 3 na RGH konzolich. Multi.ini a swap mam nastavene na 2 DVD, ale myslim, ze druhe neni treba. Mel by tam byt asi jen multiplayer a instalacni slozka s HD packem. Po rozkopirovani ISO souboru Image browserem, ale vidim na obou DVD stejne slozky a soubory. Kdyz se tedy na RGH HD pack neinstaluje, jak se do hry vklada? Nebo uz jede automaticky? Diky za vasi pomoc, teprve s timhle zacinam :) To same by me zajimalo napr. u pridavneho 2 DVD u hry Forza 4. Jeste jednou diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George77 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Take by me to zajimalo. Kdyz spustim BF3 a to at uz z DVD1 nebo 2, tak mi to instalaci HD obsahu nabidne. Kdyz to potvrdim, tak mi da na vyber kam to chci nainstalovat (vyber media), tak vyberu interni HDD, ale hodi mi to chybu, ze je disk plny. Na disku mam ale asi 60GB volneho mista. Nevite nekdo kde je problem ? Swapper mam nainstalovany nejspis spravne protoze bez nej se to zacykli na vyzvach k vlozeni DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blAZTAR Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Mám stejný problém. Vždy mi to hodí chybu když to chci stáhnout. Nemáte někdo jiný zdroj kde to stáhnout? Našel jsme jen torrent ale tam mi to jede 5kb/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 když rozbalíte dvd 1 programem xbox image browser, tak ve složce content je soubor s hd grafikou. přes ftp stačí soubor zkopírovat do adresáře content\0000000000000000\45410950\00000002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horst1468626101 Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Zdravim.Ted se mi stalo poprve,ze mam BF3 se dvemi DVD a pochopitelne nevim jak to spustit intro probehne normalne atd.........a pri spusteni hry to po me chce vlozit DVD,ktere nemam a tim skonci me snazeni.Tak kdyz by nekdo poradil nejaky postup nebo tak neco.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Moc dekuji, uz to funguje. Jen dodam, ze ten HDD obsah je nutno nakopirovat primo na original HDD xboxu, nesmi byt na flash. Jeste jednou moc diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.