THX Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Nevíte kde se přidávaj přátelé ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Cau takze normalne ve hre das sipku doleva pak das Friends add new player a tam das jmeno hrace. Kdyztak pak nekdy muzem zahrat. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Super. Dík, když tak jsem Capa Starface na psn CapaStarface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Čau, hrajete to ještě někdo? Já jsem včera začal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 já někdy zahraju wolfík už ani ne ale dřív jsme to hrávali dost ani já už ne ale můžu někdy psn "kouken9" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Já začal minulej týden na PVE serveru, teď lvl 10. Ve hře jako ringman, na PSN ringmancz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StrycekNuget Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ahoj, uvažuji nad zahráním. Dá se to hrát? Je to zábavný? Je tam hodně hráčů? Nějaká česká komunita? Plus/mínus od ostatních MMO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 cau urcite se to da hrat, tak musis vedet jestli te bavi mmo :D hracu je tam hodne,ale na ceskou komunitu jsem teda nejak moc nenarazil, moc mmo jsem nehral takze to nemuzu presne rict,ale minus je pay to win pokud ces byt opravdu dobry tak bez toho aniz bys do toho vrazil prachy to snad ani nejde, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StrycekNuget Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Tak nakonec jsem si to opravdu stáhl a začal hrát. Hodně mi to připomíná Saints Row v legínovském provedení. Občas se mi to zdá hodně chaotické, hlavně když mám zapnuté schopnosti (akrobacie, super rychlost) a začnu běhat po zdi a stropě. Zatím na to mám takový názor, že jako odreagovačka fajn, ale žádný odvar to není. Ve smyslu, že by se to dalo hrát na úrovni vážnosti jako BF4 nebo GTA5. Hraješ na PVE nebo PVP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 tak jasne ze to neni takova hra jako GTA V tomu se nic nevyrovna :D mam za to ze na PVE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StrycekNuget Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 No možná to bylo přehnané přirovnání. Myslel jsem to tak, že to jako hra, moc nezabaví. Opravdu jen "tupé" a "slepé" chození za šipkou. Hraješ často? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 ted jsem dlouhou dobu nehral,ale ja si tam jdu vzdycky zahrat jen ty on duty za ktere mas marky a za ty mas lepsi brneni :D, hrat muzu casto tak staci napsat, rad pomuzu s misi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.