Hemlik Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Zdravim koupil jsem si novej xbox 360 s kinektem 250Gb hdd potreboval bych nejakej podrobnej navod na flash predem diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bcstream Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Návodů je spousta, bohužel potřebuješ flasherské náčiní, které neni zrovna levné. Takže ti doporučím tento postup: 1. Najdi si na tomto fóru nějakého flashera. V sekci Xbox 360 Prodám jich je vcelku dost. 2. Napiš dotyčnému flasherovi PM. Domluvte se na termínu, jaký způsob dopravy, cena apod. 3. Odešli/předej dotyčnému flasherovi Xbox a zároveň měj dostatečný obnos na zaplacení flashe. 4. Kup si DVD, které určitě budeš potřebovat, pokud je to Tvůj první Xbox (znám to, to jsem ze začátku stahoval a vypaloval jak o život) 5. Hraj Pokud nechceš někomu platit, tak si sežeň flasherské náčiní, bez kteréhoto fakt nepude. Návody by měly být na stránkách TeamXecuter, kde maj, pokud se nemýlím dosti obsáhlé návody (bohužel v ENG). Ale myslím si, že 500 kč (odhad za kolik se tak flash provádí) neni tolik v porovnání kdybys kupoval origa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hemlik
Zdravim koupil jsem si novej xbox 360 s kinektem 250Gb hdd potreboval bych nejakej podrobnej navod na flash predem diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.