perigoma Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Ahoj stahl sem hru a mám tam iso a dvd,četl jsem že na DVD DL Pluska mám vypálit dvd,ale soubor má jenom 5kb. Mám vypalit to DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 .dvd je jen řídící soubor pro vypalovačku , kdy má přejít s vypalováním na druhou vrstvu - vypaluješ ale v odstatě to iso . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perigoma Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Takže když tam mám iso i dvd. tak mám vypálit oba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bcstream Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Prostě do vypalování dáš soubor *.dvd. Samozřejmě za předpokladu, že máš stejně pojmenovaný *.iso soubor a ve stejné složce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perigoma
Ahoj stahl sem hru a mám tam iso a dvd,četl jsem že na DVD DL Pluska mám vypálit dvd,ale soubor má jenom 5kb.
Mám vypalit to DVD?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.